- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γλυκά Νερά: Πρώτες εικόνες από το κελί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Πρόκειται για κελί στη λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού.
Αποκλειστικές εικόνες από το εσωτερικό του κελιού στον Κορυδαλλό, όπου κρατείται ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, εξασφάλισε το Mega. Πρόκειται για κελί στη VIP πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατείται ο 33χρονος δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν μαζί με άλλα τρία άτομα.
Το κελί έχει δύο κουκέτες, ένα ψυγείο, και ξεχωριστό μπάνιο.
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι είπε ο δολοφόνος στον συνήγορο του
Για την ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε χθες με τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνώστου στις φυλακές Κορυδαλλού μίλησε ο συνήγορός του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά.
Όπως τόνισε ο εντολέας του είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το έγκλημά του και επιζητά την τιμωρία του. Δεν συζήτησαν για τις ποινές που θα μπορούσαν να του επιβληθούν αλλά όπως είπε μόνο για το μωρό.
Ο συνήγορος του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία περί εμπλοκής τρίτου προσώπου στην υπόθεση ενώ στα περί «ύποπτων» ταξιδιών με το ελικόπτερο ως πιλότος απάντησε ότι «δεν έχει καμία εμπλοκή».
Διέψευσε ότι έχει ζητήσει εκ των υστέρων ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον δράστη εξηγώντας μάλιστα ότι ήταν μια προϋπόθεση για να αναλάβει την υπόθεση να μην στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση.
«Νομίζω ότι θα έχει εξέλιξη η υπόθεση σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα και όχι ως προς την πράξη αλλά ως προς τον προγενέστερο χρόνο και την αξιολόγηση των πραγματικών γεγονότων», τόνισε ο κ. Παπαϊωαννίδης.
Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία του συζυγοκτόνου από τη φυλακή
Tο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο φως της δημοσιότητας την πρώτη φωτογραφία του καθ'ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, μέσα από τη φυλακή, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.
Στη φωτογραφία που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός, φαίνεται ο συζυγοκτόνος πίσω από τα συρματοπλέγματα του Κορυδαλλού, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών.
Όπως φαίνεται, στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι. Φοράει ένα μπλε σορτσάκι και μια γκρι μπλούζα. Έχει βάλει τα χέρια του στη μέση και συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο που κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.