Ελλαδα

Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία του συζυγοκτόνου από τη φυλακή

Τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να μιλάει περισσότερο, σύμφωνα με το Star

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή του Κορυδαλλού.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο φως της δημοσιότητας την πρώτη φωτογραφία του καθ'ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, μέσα από τη φυλακή, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στη φωτογραφία που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός, φαίνεται ο συζυγοκτόνος πίσω από τα συρματοπλέγματα του Κορυδαλλού, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών.

Όπως φαίνεται, στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι. Φοράει ένα μπλε σορτσάκι και μια γκρι μπλούζα. Έχει βάλει τα χέρια του στη μέση και συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο που κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι.

 Η πρώτη φωτογραφία του δολοφόνου της Καρολάιν μέσα από τη φυλακή
Η πρώτη φωτογραφία του δολοφόνου της Καρολάιν μέσα από τη φυλακή © STAR


Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Star, τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να μιλάει περισσότερο με τον συγκρατούμενο του πρώην σωφρονιστικό που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών. «Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του», ήταν η φράση που μεταφέρθηκε στο Star από τη φυλακή.

Γλυκά Νερά: Τι υποστηρίζει ο 33χρονος συζυγοκτόνος από τη φυλακή

Την πρώτη του δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστοπούλος, υποστηρίζοντας ότι η συγγνώμη του είναι πραγματική. Ο 33χρονος συζυγοκτόνος δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».

Μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να έχει βγει η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Η μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν έχει υποβάλλει αίτημα στην εισαγγελία για την επιμέλεια του παιδιού, ενώ και η οικογένεια του καθ' ομολογία δράστη, κατέθεσε αίτημα για από κοινού επιμέλεια του μικρού κοριτσιού, τόσο από τους γονείς του πιλότου, όσο και από τους γονείς του θύματος. 

«Από την πλευρά του κ. Αναγνωστόπουλου υποβλήθηκε ένα αίτημα για να εκδοθεί διάταξη για συνεπιμέλεια, δηλαδή το παιδί να είναι έξι μήνες στην Αθήνα από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο και έξι μήνες στην Αλόννησο, Απρίλιο με Οκτώβριο. Αυτό έχει κάποιες τεχνικές δυσκολίες. Συνήθως και οι δικαστές προσπαθούν και επιδιώκουν να μην ταλαιπωρείται το παιδί ούτε με μετακινήσεις, ούτε με συχνές αλλαγές περιβάλλοντος. Το παιδί αλλάζοντας σπίτι και περιβάλλον ανά εξάμηνο δεν θα μπορεί να προσαρμοστεί πουθενά. Δεν θα έχει καμία βάση», δήλωσε στον Ant1 ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν και πρόσθεσε:

«Εμείς ζητήσαμε την επιμέλεια και με δεδομένο ότι η άλλη οικογένεια έχει σπίτι στην Αλόννησο και εφόσον το επιθυμεί, είναι πολύ πιο εύκολη η μετακίνηση της γιαγιάς και του παππού από την Αθήνα στην Αλόννησο παρά να μετακινείται το μωρό. Μπορούν να έρχονται να το βλέπουν όποτε θέλουν. Η μητέρα της Καρολάιν, η Σουζάνα ουδέποτε αρνήθηκε ή θα αρνηθεί την επικοινωνία σε περίπτωση που της ανατεθεί η επιμέλεια του παιδιού. Θα είναι ελεύθερη η επικοινωνία. Θα έρθουν για παράδειγμα οι παππούδες στην Αλόννησο; Θα πάρουν το παιδί να το δουν και μια και δύο ημέρες και όσες θέλουν, δεν υπάρχει αντίρρηση».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ