Ελλαδα

Αγρίνιο: Προθεσμία για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό

Λόγο για κατασκευασμένη δικογραφία κάνει ο συνήγορός του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Προθεσμία για να απολογηθεί στον ιερέα από το Αγρίνιο που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης - Τι βρέθηκε στον υπολογιστή του.

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (28/6) έλαβε ο 49χρονος ιερέας, ο οποίος συνελήφθη στο Αγρίνιο και κατηγορείται για βιασμό και παιδική πορνογραφία, έπειτα από καταγγελία γυναίκας, η οποία υποστηρίζει ότι πριν από κάποια χρόνια ο ιερέας την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. 

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο ιερέας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την τοπική κοινωνία, καθώς φέρεται να έπαιζε το ρόλο του «παρηγορητή» γυναικών, που αντιμετώπισαν προβλήματα με τις σχέσεις τους, τις οικογένειες τους. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είχε αποσπάσει την τυφλή εμπιστοσύνη των γυναικών, προσέγγιζε τα ανήλικα τέκνα τους, προχωρώντας σε διάφορες πράξεις σε βάρος τους. 

Πριν από λίγες ημέρες, γυναίκα κατήγγειλε στην Εισαγγελία Αγρινίου ότι έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν ανήλικη, το 2007, από τον ιερέα. Παραγγέλθηκε έρευνα από την Εισαγγελία. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι αστυνομικές Αρχές προέβησαν σε αιφνίδιο έλεγχο στην οικία του, όπου και εντόπισαν στον υπολογιστή του πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και συγκεκριμένα φωτογραφίες.

Ο συνήγορος του ιερέα, Δημήτρης Νικάκης, ανάφερε σε δηλώσεις ότι η πρώτη εντύπωση που έχει σχηματίσει είναι ότι πρόκειται περί κατασκευασμένης δικογραφίας. «Αυτοί οι οποίοι επεδίωξαν να συλληφθεί ο ιερέας και μέσω των καταγγελιών τους θεωρούν ότι θα βρουν και θα πιάσουν στα χέρια τους θησαυρό, τους ενημερώνω ότι τελικώς θα προκύψει άνθρακας». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ