Ελλαδα

Επίθεση στη Μονή Πετράκη-Μητροπολίτης Σταγών: Είχε κρυμμένο οξύ

Πώς έγινε η επίθεση στους Μητροπολίτες - Η υπόθεση για την οποία δικαζόταν ο ιερέας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση με βιτριόλι κατά μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη
Επίθεση με βιτριόλι κατά μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη © EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη - Τι είπε ο μητροπολίτης Σταγών για τον ιερέα- δράστη.

O Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων, Θεόκλητος, μίλησε στις κάμερες για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκαν επτά Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη αργά το απόγευμα της Τετάρτης (23/6) από ιερέα, ο οποίος δικαζόταν για υπόθεση ναρκωτικών σε δευτεροβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο

«Ήταν έξι αρχιερείς οι οποίοι βρίσκονταν στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο και εκείνος ο οποίος καθαιρέθη για τα παραπτώματα τα οποία είχε κάνει, δεν το δέχτηκε, είχε κρυμμένο κάπου οξύ και το έριξε στους αρχιερείς», είπε ο μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων.

Μονή Πετράκη: Επιθεση με βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες

Σύμφωνα με το ethnos.gr, η υπόθεση για την οποία δικαζόταν ο 37χρονος ιερέας αφορά τη σύλληψή του το 2018 στη βόρεια Ελλάδα με 1.8 γραμμάρια κοκαΐνης. Eίχε υποστηρίξει τότε ότι τα είχε στην κατοχή του για προσωπική χρήση. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές κατά τη διάρκεια μίας λειτουργίας σε χωριό της Βέροιας, όπου είχαν ξεσπάσει επεισόδια ανάμεσα στον ίδιο και σε ενορίτες που τον κατηγορούσαν για οικονομικές παρατυπίες.

 

Επίθεση στη Μονή Πετράκη: «Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν»

Τα πρώτα λόγια του 37χρονου ιερέα που επιτέθηκε με βιτριόλι στους επτά μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη, ενώ η υπόθεσή του περνούσε από Συνοδικό Δικαστήριο, μετέφερε η ΕΡΤ. «Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν» φέρεται να είπε ο δράστης λίγο μετά τη σύλληψή τους στους αστυνομικούς. 

Ο ιερέας φέρεται να υποστήριξε ότι η απόφαση της καθαίρεσή του είναι άδικη και ότι η υπόθεση των ναρκωτικών για την οποία κατηγορούνταν είναι σκευωρία.

Μονή Πετράκη: Τους επιττέθηκα γιατί με καθαίρεσαν άδικα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ