Ελλαδα

Τρεμόπουλος: Συγκίνηση μετά τη νοσηλεία 2 μηνών με κορωνοϊό

Η ανάρτησή του στα social media - Έχασε 25 κιλά - 22 ημέρες ήταν διασωληνωμένος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τρεμόπουλος: Συγκίνηση μετά τη νοσηλεία 2 μηνών με κορωνοϊό
Τρεμόπουλος: Συγκίνηση μετά τη νοσηλεία 2 μηνών με κορωνοϊό © facebook / video

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος παρέμεινε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, για δύο μήνες καθώς νόσησε από κορωνοϊό

Ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία Άλληλεγγύη, Μιχάλης Τρεμόπουλος, ανήρτησε βίντεο σχετικά με τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, καθώς πλέον βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης ώστε να επανέλθει πλήρως ο οργανισμός του.

Ο κ. Τρεμόπουλος παρέμεινε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, για δύο μήνες, με 22 ημέρες μάλιστα να είναι διασωληνωμένος, ενώ η έξοδός του από τη ΜΕΘ συνοδεύτηκε με χειροκροτήματα και συγκίνηση από συγγενείς, φίλους αλλά και τους γιατρούς του.

Τη χαρακτηριστική στιγμή της εξόδου του από το νοσοκομείο, μετά τη μεγάλη περιπέτεια με τον κορωνοϊό, την πόσταρε στο Facebook, γράφοντας:

«Νικήσαμε τον φονικό covid-2019 και ευχαριστώ όλους/ες γι΄αυτό. Με 3 πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια, πνευμοθωρακικά κ.α, ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε σε όλες τις θεραπείες. Πραγματικά πήγα κι ήρθα (το 45% δεν επιβιώνει). '«Hasta la victoria siempre», δεν τα παρατάω ποτέ!', είπα στους φίλους και συγγενείς, που με στήριξαν έμπρακτα, ιδιαίτερα τη σύζυγο και τους δύο γιούς μου. Και έτσι θα συνεχίσω…», ήταν το σχόλιο του κ. Τρεμόπουλου σε βίντεο από τη μεταφορά του στο κέντρο αποκατάστασης που δημοσίευσε στο Facebook.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ