Ελλαδα

Τρεμόπουλος: Σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατάω

Η μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Τρεμόπουλος
Μιχάλης Τρεμόπουλος © EUROKINNISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Κορωνοϊός: «Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατάω», ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής, Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Ο πρώην ευρωβουλευτής, Μιχάλης Τρεμόπουλος, μίλησε για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό και εξήγησε τα όσα αντιμετώπισε εξαιτίας της πανδημίας. Όπως είπε στο OPEN ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία – Αλληλεγγύη, μέσα από το κέντρο αποκατάστασης όπου και βρίσκεται «ήμουν διασωληνωμένος 22 μέρες. Ξεκίνησε με έναν απλό βήχα, έκανα το τεστ βρέθηκα θετικός, το οξυγόνο ήταν χαμηλό και γι' αυτό θέλησα να πάω στο νοσοκομείο (…) Με έβαλαν στη ΜΕΘ και έχασα την επαφή με την πραγματικότητα. Πέρασα τρεις πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια. Έχασα πάνω από 20 κιλά».

«Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατώ», είπε ακόμα και σημείωσε πως ήταν εντυπωσιακή η συμπαράσταση του κόσμου. Ο ίδιος εκτίμησε πως το ποσοστό των αρνητών του κορωνοϊού έχει αρχίσει και μειώνεται.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, 20 Ιουνίου, ο κ. Τρεμόπουλος ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που τον δείχνει να εξέρχεται από τη ΜΕΘ COVID, το οποίο συνόδεψε και με ένα συγκινητικό μήνυμα.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ