Ελλαδα

Γλυκά Νερά: Ξεσπά η Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι

Οι δύο αναρτήσεις της νεαρής γυναίκας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ιωάννα, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα
Η Ιωάννα, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα © YouTube

Οι αναρτήσεις - ξέσπασμα της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, την Καρολάιν και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα, η νεαρή γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πέρυσι τον Μάιο στην περιοχή της Καλλιθέας, ξεσπά κατά του πιλότου-δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά. 

«Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη. Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δε μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η Ιωάννα, ενώ προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση, στην οποία γράφει: 

paliospirou.joanna_20210618_0.png

«Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της. Μάθε στο παιδί σου, στον μικρό σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - «Τα έκανα όλα μόνος μου»

Ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς περιέγραψε, αυτή τη φορά ομολογώντας την πράξη του, τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. «Τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει με βία το μωρό στην κούνια. Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και με χτυπούσε» τόνισε ο συζυγοκτόνος.

Και πρόσθεσε: «Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου και στη συνέχεια με μια μπλούζα της έκλεισα το στόμα και τη μύτη. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστήριξε: «Μου είπε πάρε το παιδί και μεγάλωσε το, εγώ φεύγω. Μου είπε να φύγω από το δωμάτιο και πέταξε το παιδί στην κούνια. Με χτυπούσε. Τότε εγώ θόλωσα και την έπνιξα. Είπα ψέματα γιατί φοβόμουν τι θα γίνει με το παιδί».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ