Ελλαδα

Γιορτή του πατέρα: Συγκέντρωση δωρεών για παιδιά χωρίς πατέρα

Η «Μέριμνα» μας καλεί να βοηθήσουμε τα παιδιά χωρίς μπαμπά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιδί που κοιτάει έναν μπαμπά με το αγοράκι του©Unsplash/Katherine Chase
Η «Μέριμνα» μας καλεί να συμμετάσχουμε στην εκστρατεία συγκέντρωσης δωρεών για παιδιά και έφηβοι που βιώνουν την απώλεια του πατέρα©Unsplash/Katherine Chase

Η «Μέριμνα» μας καλεί να συμμετάσχουμε στην εκστρατεία συγκέντρωσης δωρεών για παιδιά και εφήβους που βιώνουν την απώλεια του πατέρα.

Η Γιορτή του Πατέρα, που φέτος γιορτάζεται στις 20 Ιουνίου, καθιερώθηκε το 1910 από την αμερικανίδα Σονόρα Σμαρτ Ντοντ, προκειμένου να τιμήσει τον πατέρα της, Γουίλιαμ Τζάκσον Σμαρτ που ανέθρεψε μόνος του τα 6 παιδιά της οικογένειάς τους. Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στους μπαμπάδες που είναι δίπλα μας να μας καθοδηγούν και να μας συμβουλεύουν, αλλά και σε εκείνους που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν βρίσκονται κοντά μας. 

Η «Μέριμνα» μας καλεί να συμμετάσχουμε στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης και συγκέντρωσης δωρεών, για να χρηματοδοτηθούν παιδιά και έφηβοι που βιώνουν την απώλεια του πατέρα. Με την συγκέντρωση χιλίων ευρώ χρηματοδοτείται ένας κύκλος στήριξης παιδιού και εφήβου που βιώνει την απώλεια του πατέρα από φυσιολογικά αίτια.

Η αφίσα της «Μέρομνας» για τη στήριξη παιδιών χωρίς πατέρα

Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης και συγκέντρωσης δωρεών ισχύει από 18 μέχρι 20 Ιουνίου, και μπορείτε να συμμετάσχετε στην εκστρατεία με τρεις τρόπους:

  1. Προωθήστε το κάλεσμα συμμετοχής στην εκστρατεία 18-19-20 Ιουνίου
  2. Ανεβάστε στα social media στις 20 Ιουνίου #MpampaMouZeisGiaPantaStinKardiaMou #Μέριμνα με μια φωτογραφία ή ζωγραφιά ή ευχή για το μπαμπά σας ή το ποστ της Μέριμνας ή όποιον άλλο τρόπο εσείς προτιμάτε
  3. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε μια δωρεά στη Μέριμνα για τη στήριξη παιδιών που βιώνουν την απώλεια του πατέρα στο σύνδεσμο #MpampaMou. Πληροφορίες: Ειρήνη Γκιουλάκου – Τμήμα Ανεύρεσης Πόρων – τηλ. 6936704226 E: fundraising@merimna.org.gr

Η «Μέριμνα» φέτος συμπληρώνει 26 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα, τα τελευταία 26 χρόνια, με εξειδίκευση στην Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας στο σπίτι σε παιδιά με απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

Πληροφορίες στο merimna.org.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ