Ελλαδα

Δολοφονία-Ζάκυνθος: Τρεις από τους συλληφθέντες στις φυλακές

Σήμερα απολογείται ο έβδομος κατηγορούμενος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία της 37χρονης στη Ζάκυνθο
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία της 37χρονης στη Ζάκυνθο © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Δολοφονία 37χρονης στη Ζάκυνθο: Στη φυλακή τρεις από τους συλληφθέντες, ελεύθεροι αφέθηκαν άλλοι τρεις. - Οι εξελίξεις στην υπόθεση.

Στις φυλακές έχουν οδηγεί τρεις από τους συλληφθέντες για την υπόθεση δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη τον Ιούνιο του 2020 στον Άγιο Σώστη στη Ζάκυνθο, ενώ ακόμη τρία άτομα έχουν αφεθεί ελεύθερα.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, έχουν προφυλακιστεί και έχουν ήδη μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα τρεις από τους συλληφθέντες, συγκεκριμένα ο 39χρονος φερόμενος ως εκτελεστής της 37χρονης, ο 38χρονος φερόμενος ως οδηγός της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την επίθεση στο ζεύγος Κορφιάτη, αλλά και ο φερόμενος ως οδηγός του σκάφους που τους μετέφερε εκτός Ζακύνθου.

Οι απολογίες και των έξι κατηγορουμένων υπήρξαν μαραθώνιες. 

Ζάκυνθος | Πολύωρες οι απολογίες των κατηγορουμένων - "Αστακός"  το Δικαστικό Μέγαρο

Δολοφονία 37χρονης στη Ζάκυνθο: Οι διάλογοι των δραστών μετά τη δολοφονική επίθεση

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου και η κατάθεση μάρτυρα έφεραν στο φως διαλόγους των δραστών, λίγη ώρα μετά τη δολοφονική επίθεση.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μάρτυρας που συμμετείχε στην εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου αποκάλυψε ότι οι εκτελεστές της Χριστίνας Κρουτσινιώτη ακούγονταν ανήσυχοι για την τύχη του επιχειρηματία μετά τη περσινή δολοφονική επίθεση. Μάλιστα, ο ένας εκ των δραστών μετά και την επίθεση, παρακολουθούσε ειδήσεις για μια δολοφονία που μόλις είχε διαπραχθεί. Όπως προκύπτει από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, όταν ρώτησε τον συνεργό του αν όντως είχε σκοτωθεί μόνο η σύζυγος του επιχειρηματία, εκείνος απάντησε πως ναι, ενώ ένας από τους δράστες είπε: «τον πέτυχα σίγουρα δεν γλιτώνει». Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, ότι σε αντίθετη περίπτωση έλεγαν πως θα έπρεπε να μεταβούν στο νοσοκομείο για να αποτελειώσουν τον 54χρονο άντρα.

Να σημειωθεί ότι ο σύζυγος της Χριστίνας Κρουτσινιώτη, εκτελέστηκε στις αρχές Μαΐου 2021. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ