Ελλαδα

Πέθανε η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου

Σε ηλικία 73 ετών - Η ανάρτηση από τον Σπύρο Μπιμπίλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστίνα Βαρζοπούλου
Χριστίνα Βαρζοπούλου © YouTube

Πέθανε η Χριστίνα Βαρζοπούλου, αγαπημένη ηθοποιός που έπαιξε σε τηλεοπτικές σειρές τη δεκαετία του '90 και ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο.

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 73 ετών, άφησε η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου. Την τραγική είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, προέδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Η Χριστίνα Βαρζοπούλου αγαπήθηκε μέσα από τους ρόλους της στο θέατρο, τις μεταγλωττίσεις και την τηλεόραση, όπου εμφανίστηκε μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική σειρά «Λαβ Σόρυ», τη δεκαετία του '90.

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο, με τον οποίο απέκτησαν τη Μαριλού Κατσαφάδου.

Η ανάρτηση Μπιμπίλα για τη Χριστίνα Βαρζοπούλου

«Μετα το σοκ του χαμού της αγαπημένης Σοφίας Αδαμίδου, σήμερα μαθαίνουμε την τραγική αποχώρηση της αξιολάτρευτης φίλης μας Χριστίνας Βαρζοπούλου που τόσες φορές δουλέψαμε μαζί και μεγάλη αγάπη μας έδενε. Μια από τις πρώτες συζύγους μου στο θέατρο…Καλο ταξίδι Χριστινάκι και κουράγιο στον Θόδωρο και την Μαριλου….» ανέφερε στην ανάρτησή του, με την οποία γνωστοποιεί και τον θάνατο της Ανδρομάχης Γεωργίου για την οποία έγραψε:

«Μαζι με αυτο το νεο ηρθε και το νεο μιας αλλης αποχωρησης που εγινε ομως στις 15 Μαη και την.μαθαμε αργα.. Μια καλη μας συναδελφος,αθόρυβη,νεα, που πολυ παιξαμε μαζι και στην Ομαδα θεαμα του Κακλεα και στην Θεοδώρα με την Mimi Denissi ... Η Ανδρομαχη Γεωργίου...Καλο ταξιδι Μαχη μου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ