Ελλαδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Άγιο Στέφανο από 9 Ιουνίου

Ποιες ώρες - Μέχρι πότε - Ποια τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε θα αποκλείονται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
troxaia.jpg
Τροχαία / © INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Από την Τετάρτη 09 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 14 Ιουλίου θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος), από την Τετάρτη 09 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 14 Ιουλίου, από τις 18:00 κάθε ημέρας έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας, με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εν λόγω εργασιών επι του κόμβου, και σε ξεχωριστές φάσεις, θα ισχύσει αποκλεισμός της Λωρίδας Επιβράδυνσης με παράλληλο αποκλεισμό του κλάδου εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, με τους οδηγούς να κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Μπογιατίου.

Επίσης, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν από τον Α/Κ Μπογιατίου στην κατεύθυνση προς Λαμία θα κατευθύνονται, μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω αυτού θα οδηγούνται στον κλάδο του Αυτοκινητοδρόμου προς Λαμία.

Τέλος, και σε ξεχωριστές φάσεις, θα ισχύσει αποκλεισμός τμήματος της κάθετης οδού του Α/Κ Μπογιατίου (Λεωφόρος Κρυονερίου) κατά τη διάρκεια του οποίου η κυκλοφορία θα διεξάγεται, είτε εκ περιτροπής από τις εναπομείνασες λωρίδες, είτε μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων

Σημειώνεται ότι κατά τις ημέρες από Παρασκευή 18 στις 06:00 έως και την Τρίτη 22 Ιουνίουστις 21:00 δε θα εκτελεστούν εργασίες. 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ