- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Παραλία Αγίας Μαρίνας: Ποινική δίωξη στους δύο συλληφθέντες της σεξουαλικής επίθεσης κατά γυναίκας.
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο, ασκήθηκε σε βάρος των δύο ατόμων που συνελήφθησαν για την επίθεση που κατήγγειλε λουόμενη στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.
Η 26χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι έξι άντρες, της επιτέθηκαν ενώ περίμενε τον σύζυγο της έξω από την πλαζ, σκίζοντας την μπλούζα της, βιντεοσκοπώντας παράλληλα τις πράξεις τους, τις οποίες μετέδιδαν ζωντανά σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Στην κατάθεσή της η νεαρή γυναίκα είπε ότι οι δύο συλληφθέντες ήταν στην ομάδα των έξι, αλλά όχι από αυτούς που της επιτέθηκαν ή από εκείνος που τη βιντεοσκοπούσαν. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 26χρονη είπε πως οι δύο συλληφθέντες παρακολουθούσαν την όλη σκηνή.
Οι δύο κατηγορούμενοι, πακιστανικής καταγωγής, παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, ενώ η αστυνομία αναζητά τους άλλους τέσσερις δράστες.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.