Ελλαδα

Πρύτανης ΑΠΘ για κορωνοπάρτι: Ενήμερη, αλλά απούσα η Αστυνομία

Η λύση των πρυτανικών αρχών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοπάρτι - ΑΠΘ
Κορωνοπάρτι - ΑΠΘ © ΣΚΑΪ

Τι δηλώνει ο πρύτανης του ΑΠΘ για τα κορωνοπάρτι που διοργανώνονται και την απουσία της Αστυνομίας, παρά το γεγονός ότι είναι ενήμερη.

Την απουσία της Αστυνομίας, παρά το γεγονός ότι είναι ενήμερη για τα κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ, καταγγέλλει ο πρύτανης του πανεπιστημίου, Νίκος Παπαϊωάννου, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ. 

Ο πρύτανης του ΑΠΘ επεσήμανε ότι τις τελευταίες εβδομάδες που γίνονται τα πάρτι, η αστυνομία ενημερώνεται αρκετές ώρες πριν ξεκινήσει το πάρτι, καθώς η ιδιωτική εταιρία φύλαξης παρατηρεί κινητικότητα στους χώρους από τις 18.00 και μετά. Μάλιστα, περιέγραψε ότι αρχικά είναι λίγα άτομα, αλλά μετά τις 23.00 το βράδυ συρρέουν εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την πόλη.

Συμφωνά με τον κ. Παπαϊωάννου, η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει στο χώρο και δήλωσε πως το μόνο που μπορούν να κάνουν οι πρυτανικές αρχές είναι να βάλουν εμπόδια σε όσα σημεία μπορούν, για να μην περνούν τα αυτοκίνητα. Όμως και αυτό δεν είναι μία δυνατή λύση, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις νεαροί σπάνε τα εμπόδια και μπαίνουν με τα αυτοκίνητα στο χώρο. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν δοθεί στην αστυνομία τα στοιχεία των αυτοκίνητων, ενώ -όπως ανέφερε ο πρύτανης- υπήρξε περίπτωση οπού επρόκειτο για φορτηγό γεμάτο ποτά και οι υπεύθυνοι εντοπίστηκαν.

Κορονοπάρτι σε Πάτρα και ΑΠΘ | Αταίριαστοι | 07/06/2021

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ