Ελλαδα

Γλυκά Νερά-Δολοφονία: Έρευνα για την ψυχολόγο της Καρολάιν

Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να ερευνούν την πιθανότητα ύπαρξης εσωτερικής πληροφόρησης για την οικονομική κατάσταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θύμα 20χρονη μητέρα - Σε σοκ ο σύζυγός της
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θύμα 20χρονη μητέρα - Σε σοκ ο σύζυγός της © EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ο ρόλος της ψυχολόγου της 20χρονης Καρολάιν - Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων τής ζητά να προσκομίσει το πτυχίο της.

Η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, μπροστά στο 11 μηνών μωρό της, αποτελεί, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, «αντικείμενο αστυνομικής έρευνας». 

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζήτησε την προσκόμιση του πτυχίου από την ψυχολόγο της Καρολάιν, καθώς και την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος της ψυχολόγου. «Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέρφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους», αναφέρει σε επιστολή ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων. 

Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο βρίσκονται οι δηλώσεις, οι επαφές, οι επικοινωνίες της γυναίκας που δηλώνει ψυχολόγος. Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, η φερόμενη ως ψυχολόγος είχε καταθέσει στην αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, καθώς είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού και την οικονομική του κατάσταση. Την ίδια ώρα, οι αρμόδιοι αξιωματικοί συνεχίζουν να ερευνούν την πιθανότητα ύπαρξης εσωτερικής πληροφόρησης για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, και σε αυτό το πλαίσιο θα ερευνήσουν αν η συγκεκριμένη γυναίκα με κάποιο τρόπο είχε δώσει άθελά της σχετικές πληροφορίες που μπορεί να κατέληξαν στους αδίστακτους δράστες.
         
Πάντως, η ψυχολόγος απαντά μέσω της δικηγόρου πως δεν θα κάνει καμία δήλωση ή σχόλιο, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας ή εάν έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος, ενώ τονίζει πως θεωρεί «άκαιρη» την όποια δήλωση ή ανακοίνωση σχετικά με τα όσα έχουν λάβει χώρα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν

Συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τους δολοφόνους της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, με ρεπορτάζ, ωστόσο, να αναφέρουν πως ούτε όχημα διαφυγής ούτε DNA στα νύχια της άτυχης κοπέλας εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό των δραστών. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος, ανέφερε πως δεν πιστεύει πως η αστυνομία απέτυχε.

«Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι λίγο υπομονή, και να μην υπάρχει τέτοιου είδους πίεση πάνω στην Αστυνομία», πρόσθεσε.

Σχετικά με το τι δυσκολεύει περισσότερο τις αρχές ο κος Πάκος ανέφερε πως ερευνάται αυτό το πώς θα βρεθεί αυτό το στοιχείο για το οποίο δεν θα χωρά αμφιβολία ότι αποτελεί απόδειξη της ενοχής του εκάστοτε δράστη ώστε να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ