Ελλαδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το ύποπτο αυτοκίνητο - Νέα βίντεο

Τι κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν ύποπτο αυτοκίνητο και έναν αναβάτη σε μηχανή.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν νέα βίντεο από κάμερες ασφαλείας με ύποπτο αυτοκίνητο στο πλαίσιο της έρευνας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Τα βίντεο παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Σε ένα από αυτά διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή, που φαίνεται να το ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από σπίτι στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από την κατοικία όπου έγινε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Το ύποπτο αυτοκίνητο περνά στις 05.07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05.11, ακολουθεί η μηχανή με έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ, η οποία συνεχίζει την έρευνα για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά της 20χρονης Καρολάιν.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ…

ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ...
 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Πόσο κοντά στην εξιχνίαση βρίσκεται η Αστυνομία

Σε πρόσφατη δήλωσή του ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, τόνισε ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.
 
Όπως είπε, η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος, χωρίς αυτό, ωστόσο, να σημαίνει ότι είναι λιγοστά τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και εξετάζει από την ημέρα της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.
 
Στις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καλλιακμάνης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι οι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης από αυτές, ενώ την ίδια στιγμή άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο πιλότο, με το οποίο -όταν κατάφερε να λυθεί- ειδοποίησε τις αρχές.
 
Παράλληλα, είχε επισημάνει ότι οι τρεις άνδρες που διέρρηξαν το σπίτι έφεραν όπλα, στοιχείο που δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι να απειλήσουν τους ενοίκους, αλλά ακόμα και για να ανταπεξέλθουν σε περίπτωση συμπλοκής τους με την Αστυνομία.
 
Καλλιακμάνης: Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά | Σήμερα | 27/05/2021
 
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ