Ελλαδα

Χανιά: Ψυχολόγοι στο σχολείο της 11χρονης Ιωάννας

«Ηταν σαν να μας αποχαιρετούσε», αναφέρουν κάποιοι από τους συμμαθητές της

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χανιά
Χανιά © flashnews.gr

Ψυχολόγοι στο σχολείο της 11χρονης Ιωάννας που βρέθηκε νεκρή στα Χανιά.

Οι έρευνες των Αρχών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 11χρονη Ιωάννα στα Χανιά, συνεχίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, όταν από το περιβάλλον του σχολείου άκουσαν ότι η Ιωάννα αγνοείται, κάποιοι από τους συμμαθητές της φέρονται να είπαν ότι το κορίτσι πρέπει να έχει αυτοκτονήσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι η 11χρονη το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσε εκφράσεις που έδειχναν απελπισία παρά το νεαρό της ηλικίας της και, όπως αποκαλύπτει σήμερα το zarpanews.gr, κάποιους από τους συμμαθητές της, τους είχε ήδη αποχαιρετήσει.

Ψυχολογική υποστήριξη στο σχολείο της 11χρονης

Οι μαθητές σε όλες τις τάξεις ενημερώθηκαν από ψυχολόγο για τον θάνατο της Ιωάννας, ο οποίος μάλιστα, ζήτησε από τα παιδιά να γράψει το καθένα ξεχωριστά σε ένα χαρτί πως αισθάνεται από αυτήν την απώλεια.

Τέλος, οι συμμαθητές της, άφησαν στο γραφείο της ζωγραφιές που έφτιαξαν οι ίδιοι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσουν την 11χρονη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ
Επίλυση διασυνοριακών διαφορών: Ασπίδα προστασίας για καταναλωτές, μοχλός ανάπτυξης για τον τουρισμό

Η καθιέρωση της πρόσβασης σε αξιόπιστους μηχανισμούς εναλλακτικής επίλυσης διαφορών βοηθά τους καταναλωτές να διαφυλάττουν αποτελεσματικά τα δικαιώματά τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY