- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη στο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πέθανε σαν σήμερα, 29 Μαΐου το 2017 σε ηλικία 99 ετών. Είχε διατελέσει πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 1990 - 93.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη και τα τρία παιδιά τους Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη, παρέστη στο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Το μνημόσυνο και το τρισάγιο τελέστηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Κοιμητήριο της Αγίας Τριάδος στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου στα Χανιά, με τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Το τρισάγιο τέλεσε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, παρουσία του επίσκοπου Δορυλαίου Δαμασκηνού και του επισκόπου Ευμενείας Ειρηναίου.
Μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη - Ποιοι άλλοι ήταν παρόντες
Παρόντες στο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ήταν επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο, καθώς και οι αδελφές τους Κατερίνα και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη μετά των συζύγων τους.
Επίσης το «παρών» έδωσαν η διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου του Κων/νου Μητσοτάκη επί 40 έτη Σάκη Κυπραίου, ο υπεύθυνος προσωπικής ασφάλειας του, Μανούσος Γρυλάκης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του, Ιωάννης Πευκιανάκης καθώς και ο νομικός σύμβουλος επί σειρά ετών του πρώην πρωθυπουργού, ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου. Παρόντες ήταν και οι πρώην βουλευτές Κυριάκος Βιρβιδάκης και Στέλιος Νικηφοράκης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οδηγίες σε αθλητές, αθλούμενους και επισκέπτες
Πέντε νέοι σταθμοί προστίθενται στο δίκτυο, το οποίο φτάνει πλέον τους 18
Πάνω από 40°C σε 10 μετεωρολογικούς σταθμούς
«Καταλάβαινε, αντιδρούσε με όση δύναμη είχε»
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εναέρια μέσα στο σημείο
Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω εργασιών υποδομής
Ζαγοροχώρια, Κόνιτσα, Πήλιο και Γορτυνία κερδίζουν τους ταξιδιώτες
Ποιες περιοχές θα νιώσουν περισσότερο τη ζέστη
Ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή
Η διαδικασία γίνεται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών του Υπουργείου Παιδείας
Βρέθηκαν όπλα και μαχαίρια στο κρησφύγετό του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παραμένει άγνωστη η ταυτότητά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Απειλές, ύβρεις και τεταμένο κλίμα
Πού θα γίνει η κηδεία
«Καθοριστική η συμβολή του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά»
Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ και έβρισε τους αστυνομικούς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.