- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη στο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πέθανε σαν σήμερα, 29 Μαΐου το 2017 σε ηλικία 99 ετών. Είχε διατελέσει πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 1990 - 93.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη και τα τρία παιδιά τους Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη, παρέστη στο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Το μνημόσυνο και το τρισάγιο τελέστηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Κοιμητήριο της Αγίας Τριάδος στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου στα Χανιά, με τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Το τρισάγιο τέλεσε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, παρουσία του επίσκοπου Δορυλαίου Δαμασκηνού και του επισκόπου Ευμενείας Ειρηναίου.
Μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη - Ποιοι άλλοι ήταν παρόντες
Παρόντες στο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ήταν επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο, καθώς και οι αδελφές τους Κατερίνα και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη μετά των συζύγων τους.
Επίσης το «παρών» έδωσαν η διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου του Κων/νου Μητσοτάκη επί 40 έτη Σάκη Κυπραίου, ο υπεύθυνος προσωπικής ασφάλειας του, Μανούσος Γρυλάκης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του, Ιωάννης Πευκιανάκης καθώς και ο νομικός σύμβουλος επί σειρά ετών του πρώην πρωθυπουργού, ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου. Παρόντες ήταν και οι πρώην βουλευτές Κυριάκος Βιρβιδάκης και Στέλιος Νικηφοράκης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δόνηση 42 χλμ. νοτιοδυτικά της Γαύδου - Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 13 χιλιόμετρα
Η πρόβλεψη Τσατραφύλλια αναφέρει επιδείνωση με σκόνη και νοτιάδες έως Πέμπτη - Άνοδος θερμοκρασίας και περιορισμένη ορατότητα
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Ο 42χρονος ομολόγησε το έγκλημα
Άφωνοι οι τουρίστες βγάζουν φωτογραφίες
Πιο αραιά τα δρομολόγια
Πλήθος κόσμου στο Βροντάδο για να παρακολουθήσει το έθιμο
Χιλιάδες πιστοί έψαλαν το «Χριστός Ανέστη»
Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα - Πού αναμένονται βροχές
Η υποδοχή του έγινε με τιμές αρχηγού κράτους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Το υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης
Ορίστηκε το χρονοδιάγραμμα για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.