Ανοίγουν τα θέατρα σήμερα 28 Μαΐου 2021, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, με την απόφαση να αφορά τις παραστάσεις που παρουσιάζονται μόνο σε ανοικτούς χώρους.
Ανοίγουν από σήμερα, Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, τα θέατρα σε όλη την Ελλάδα όπως είχε αποφασίσει από την αρχή του μήνα η επιτροπή λοιμωξιολόγων.
Συγκεκριμένα, είχε παρθεί η απόφαση να γίνει η πλήρης επανεκκίνηση του τουρισμού, αρχής γενομένης από τα μουσεία στις 14 Μαΐου, ημερομηνία που άνοιξε ξανά ο τουρισμός. Συνεχίστηκε με το άνοιγμα των ωδείων στις 17 Μαΐου και των θερινών σινεμά στις 21 Μαΐου.
Όσον αφορά τα θέατρα προβλέπονται τα ακόλουθα 3 μέτρα για την επαναλειτουργία τους:
- Το άνοιγμα αφορά μόνο τα θεατρικά έργα που παρουσιάζονται σε ανοικτούς χώρους
- Επιτρέπονται μόνο καθήμενοι.
- Η πληρότητα ορίζεται στο 50% με συγκεκριμένη ταξιθεσία, προκειμένου να υπάρχουν αποστάσεις για τη μείωση των πιθανοτήτων διασποράς του ιού στο κοινό.
«Τα ζωντανά θεάματα και ακροάματα σε υπαίθριους χώρους επανεκκινούν στις 28 Μαΐου» ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Και πρόσθεσε: «Αφορά μόνο καθήμενους, όχι ορθίους, με σταθερό ποσοστό πληρότητας 50% και συγκεκριμένη ταξιθεσία».
Ανοίγουν τα θέατρα - Τι ισχύει με τη μάσκα
Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας για τα θέατρα που ανοίγουν στις 28 Μαΐου 2021, δεν έκανε κάποια αναφορά στη μάσκα.
Υπενθυμίζεται ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς και ανοικτούς χώρους, επομένως το συγκεκριμένο μέτρο προστασίας κατά της διασποράς του ιού ισχύει και για τα θέατρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις
Σε μία από τις επιθέσεις, όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, τραυμάτισαν υπάλληλο καταστήματος με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα
Ο αγροτοσυνδικαλιστής του μπλόκου των Μαλγαρών ως γνωστόν βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης
Στο σημείο 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα
Οδηγίες αυξημένης ασφάλειας από το ΥΝΑΝΠ μετά τα πλήγματα σε ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια
Παρόντες ήταν η σύζυγός του Άννα Μαρία και οι γιοι του Παύλος και Νικόλαος
Επτά αγρότες κατηγορούμενοι για απάτη σε βάρος της ΕΕ επέστρεψαν χρήματα και καταδικάστηκαν με μειωμένες ποινές
Άφησε ξεχωριστό στον καλλιτεχνικό και τοπικό κόσμo
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς το Πολεμικό Ναυτικό θα καλωσορίσει τη φρεγάτα
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία στα ταξί
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η βασική γραμμή της κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών με εφαρμογή του νόμου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.