Ελλαδα

ΠΟΕΔΗΝ: Γιατρός στο Δρομοκαΐτειο αποτρέπει ασθενείς από εμβόλιο

Τι αναφέρει η καταγγελία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο
Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο © EUROKINISSI

Καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για ψυχίατρο στο Δρομοκαΐτειο ο οποίος αποτρέπει τους ψυχικά ασθενείς να εμβολιαστούν

Μία σοβαρή καταγγελία έκανε η ΠΟΕΔΗΝ το πρωί της Πέμπτης σύμφωνα με την οποία ένας ψυχίατρος στο Δρομοκαΐτειο φέρεται να αποτρέπει τους ασθενείς να εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ο ψυχίατρος αποτρέπει τους ψυχικά ασθενείς φιλοξενούμενους ασθενείς σε ξενώνα, στον οποίο είναι επιστημονικά υπεύθυνος να εμβολιασθούν.

«Σήμερα το Δρομοκαΐτειο έχει προγραμματίσει εμβολιασμούς για τον κοροναϊό ασθενών και προσωπικού στο εμβολιαστικό κέντρο. Μεταξύ των ασθενών είναι και 10 φιλοξενούμενοι σε ξενώνα που βρίσκεται σε περιοχή της Αττικής. Ενώ οι ασθενείς αποδέχθηκαν τον εμβολιασμό τους που είναι αναγκαίος κατά τους παθολόγος ιατρούς, ο επιστημονικά υπεύθυνος ψυχίατρος με αιφνιδιαστικές επισκέψεις στο ξενώνα και χθες βράδυ τους έπεισε να μην εμβολιασθούν», αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τελικά με τις προσπάθειες της διοίκησης του νοσοκομείου και της υπόλοιπης θεραπευτικής ομάδος θα εμβολιαστούν οι πέντε ασθενείς από τους 10 που αρχικά είχαν δήλωσαν συμμετοχή.

«Η διοίκηση προτίθεται σήμερα να πάρει αυστηρά πειθαρχικά μέτρα σε βάρος του», τονίζοντας πως «τέτοιες συμπεριφορές μας προσβάλουν. Τις αναδεικνύουμε ως παράδειγμα προς αποφυγή. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμαυρώνει τη προσπάθεια που κάνουμε όλοι για εμβολιασμό όλων, ασθενών και προσωπικού στο νοσοκομείο».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ