Ελλαδα

Τι έγραφε στις μαθήτριες ο 48χρονος δάσκαλος-«Θα σου τα μάθω όλα»

«Έχω 45 σελίδες μηνύματα σε τέσσερις ημέρες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θρανίο
Θρανίο © EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Δάσκαλος έστελνε μηνύματα σε μαθήτριες Δημοτικού: Το περιεχόμενο, η αντίδραση των γονέων και η σύλληψη του εκπαιδευτικού.

Το περιεχόμενο των μηνυμάτων που έστελνε ο 48χρονος δάσκαλος σε μαθήτριες Δημοτικού, αποκάλυψαν οι γονείς των ανήλικων κοριτσιών σε τηλεοπτικές τους δηλώσεις. 

Ο πατέρας ενός εκ των κοριτσιών μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση, όταν η κόρη του τού είπε ότι επικοινωνεί μέσω μηνυμάτων με τον συγκεκριμένο δάσκαλο. «Ανοίχτηκε η μικρή και μου λέει να λέει “μπαμπά μου γράψε να με πάρει στην αγκαλιά του περιμένει πώς και πώς να με σφίξει στην αγκαλιά τουˮ και τέτοια και τρελάθηκα». Όπως είπε, τη συμβούλευσε να μην διαγράφει τα μηνύματα και όταν της στέλνει μηνύματα τον ενημερώνει, ώστε να απαντούν μαζί, για να δουν πού θα το πάει ο εκπαιδευτικός. 

«Άρχιζε αυτός να στέλνει μηνύματα. Έχω 45 σελίδες μηνύματα σε τέσσερις ημέρες. Εκδηλώθηκε την Πέμπτη άρχισε να της λέει “τι όμορφο κορίτσι που είσαι. Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι και έχεις ωραίο χαμόγελο και θα σου βγάλω τη μάσκα και θα σου φιλήσω λέω στο μαγουλάκι και άμα θες να σου δώσω ένα φιλάκι στο στόμα στα χειλάκια και εάν κάνουμε ενισχυτική ιδιαίτερα. Δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω. Και τι θες να κάνουμε, τι θες να κάνουμε, τι άλλο θες να κάνουμε. Ξέφυγε εκεί που είπε ‘θα γίνω το αγόρι σουˮ και “θα σου τα μάθω εγώ όλα και ότι θέλεις εσύ θα μου πειςˮ. Ξεφύγε η κατάσταση εγώ δεν άντεξα». 

Ο πατέρας του κοριτσιού, πριν ακόμη μιλήσει με τους γονείς και άλλων παιδιών, που είχε μάθει ότι έστελνε αντίστοιχα μηνύματα, προσκόμισε τα μηνύματα στην αστυνομία και ο 48χρονος δάσκαλος συνελήφθη. Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε εχθές ότι ο δάσκαλος τέθηκε σε αργία έως ότου διερευνηθεί η υπόθεση. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Πατέρας 11χρονης: Μπαμπά, μου γράφει ο δάσκαλος πράγματα που δεν μου αρέσουν | Ώρα Ελλάδος | OPEN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ