Ελλαδα

Ανάβυσσος: Σε αργία o δάσκαλος - Τα ερωτικά μηνύματα σε 10χρονες

Η υπουργός Παιδείας υπέγραψε τη σχετική απόφαση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όπως έκανε γνωστό το υπουργείο Παιδείας, ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού, τέθηκε σε αργία.

Σε αργία τέθηκε, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, ο 46χρονος δάσκαλος στην Ανάβυσσοπου κατηγορείται ότι έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως υπέγραψε την πράξη θέσης σε αργία του εκπαιδευτικού από τα καθήκοντά του στο σχολείο.

Ο δάσκαλος στην Ανάβυσσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για:

  • Κατάχρηση ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στον δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.
  • Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών ο δάσκαλος στην Ανάβυσσο

H ιστορία με πρωταγωνιστή 46χρονο δάσκαλο και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος καταγγέλλεται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες δημοτικού με μηνύματα μέσω facebook, skyρe και viber, ήρθε στο προσκήνιο ύστερα από καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικες μαθήτριες, κάτω των 10 ετών.

Η απίστευτη ιστορία για τον δάσκαλο που συνελήφθη στην Ανάβυσσο έγινε γνωστή όταν οι τρεις μαθήτριες βρήκαν το θάρρος και αποφάσισαν να μιλήσουν και να ενημερώσουν τους γονείς τους για την παρενόχληση με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ