Ελλαδα

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Αθήνα - Σε ποιους δρόμους

Πού εντοπίζονται δυσκολίες σήμερα 26 Μαΐου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Μεγάλη στους δρόμους της Αθήνας από το πρωί της Τετάρτης λόγω της στάσης εργασίας στο Μετρό

Πολλά τα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων σήμερα καθότι έχουμε σε εξέλιξη μέχρι τις 10:00 το πρωί, την στάση εργασίας στο Μετρό.

  • Μποτιλιάρισμα θα συναντήσουμε στην Λεωφόρο Κηφισού, στην άνοδο από το ύψος των ΚΤΕΛ Κηφισού μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, στην κάθοδο από το ύψος της γέφυρας Μεταμόρφωσης μέχρι την Ιερά οδό και από την Πέτρου Ράλλη μέχρι την Παραλιακή. 
  • Παρόμοια τα προβλήματα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το ύψος του Σταδίου Καραϊσκάκη μέχρι και την είσοδο της Λεωφόρου Συγγρού λόγω εργασιών.
  • Επίσης μποτιλιάρισμα θα συναντήσουμε και στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τη Λεωφόρο Αμφιθέας.
  • Μποτιλιάρισμα στην Εθνικής Αντιστάσεως/Ηλιουπόλεως σε όλο το μήκος της από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μέχρι και την Αρδηττού και  στην κάθοδο της Λ. Βουλιαγμένης από το ύψος της Ηλιούπολης μέχρι την Γλυφάδα.
  • Προβλήματα στα δύο ρεύματα της Αρδηττού και της Βασιλέως Κωνσταντίνου αλλά και στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας από Χίλτον προς Βουλή.
  • Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Αθηνών, στην είσοδο από το ύψος του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μέχρι και το Μεταξουργείο και στην έξοδο από το ύψος του Δάσους Χαϊδαρίου μέχρι τα διυλιστήρια Ασπροπύργου και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
  • Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Κατεχάκη από το ύψος περιφερειακής Υμηττού μέχρι την Μεσογείων. Επίσης από την ανηφόρα της Ηλιούπολης μέχρι και το ύψος του Καρέα.
  • Προβλήματα στη Λεωφόρο Μεσογείων σχεδόν σε όλο το μήκος της από την πλατεία Αγίας Παρασκευής μέχρι και το Ερρίκος Ντυνάν και στην κάθοδο της Κηφισίας από το ύψος του κτήματος Συγγρού μέχρι την Πανόρμου. Ομοίως στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι την Αγία Βαρβάρα.
  • Βραδυπορίες και στην Αττική οδό στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας και στην Τατοΐου στην Μεταμόρφωση.
  • Δυσκολίες στην Αγίων Σαράντα προς τη γέφυρα Βαρυμπόμπης και στην Άνοιξη/ Άγιο Στέφανο από Χελμού/Λ.Κρυονερίου προς την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
  • Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Φυλής στην άνοδο, από το ύψος του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης μέχρι και την Παναγίας Γρηγορούσης στο Ζεφύρι.
  • Προβλήματα στην κάθοδο της λεωφόρου Θηβών στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών και στην Πέτρου Ράλλη από Θηβών προς Λεωφόρο Κηφισού.
  • Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Πειραιώς προς Ομόνοια από το ύψος της Χαμοστέρνας και στα δύο ρεύματα στην Π. Τσαλδάρη από τον Προαστιακό του Ρουφ έως την γέφυρα του Ηλεκτρικού στα Πετράλωνα.

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών σε εξέλιξη παραμένουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο:

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δεξιό και αριστερό τμήμα της Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμων Καλλιθέας και Π. Φαλήρου, από το ύψος της συμβολής της με τον ανισόπεδο κόμβο της Λ. Συγγρού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αεροπόρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, σήμερα από τις 11.00΄ έως τις 14.00΄, προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από το ύψος ¨Τρεις Γέφυρες¨ έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αχαρνών, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

  • Πλήρης ή μερικός αποκλεισμός της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Δήμου Ωρωπού, των λωρίδων κυκλοφορίας και της Λ.Ε.Α.,στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 37,400 και 46,000, στην κατεύθυνση προς Λαμία, και της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στο ίδιο τμήμα, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
  • Επί της οδού Ελευσίνας-Θήβας, στον Δήμο Μάνδρας ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της από το ύψος της αριστερής στροφής προς τον κλάδο εισόδου στην Αττική Οδό έως το ύψος της οδού Ψηλορείτη.
  • Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 41,565 και 42,806, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Αποκλεισμός, αντιδρομήσεις και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στην οδό Τσαμαδού και στους γύρω δρόμους στο ύψος του Πανεπιστημίου Πειραιά. 

Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ