Ελλαδα

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Εκδήλωση για τα εξαφανισμένα παιδιά

Ποιοι θα παρευρεθούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» © EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα Παιδιά - Θα παρουσιαστούν τα στατιστικά των εξαφανίσεων ανηλίκων στην Ελλάδα.

H 25η Μαΐου είναι η Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο στις 11:30 το πρωί, όπου θα ανακοινώσει τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των Εξαφανίσεων Ανηλίκων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο αξιότιμος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, ως καθ ύλην αρμόδιος, o Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Υφυπουργός  Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, οι Αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ., του Λ.Σ. και του Π.Σ. , Επικεφαλής των αρμόδιων φορέων για την πρόληψη και αντιμετώπιση των περιστατικών εξαφάνισης: ΓΕΕΘΑ, ΕΚΑΒ, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γεώργιος Παπανικολάου, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκη καθώς και τα μέλη του AMBER ALERT HELLAS.

Πρωταρχικός στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι νέες δράσεις και υπηρεσίες, οι καλές πρακτικές, αλλά η μεγάλη έκταση και οι ιδιαιτερότητες του φαινομένου των εξαφανίσεων ανηλίκων.

Επιπλέον θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα μέλη του Amber Alert Hellas, που χάρη στη συμμετοχή τους, καθιστούν το Πρόγραμμα αποτελεσματικό, καθώς και μία εξαιρετικά καλή πρακτική διεθνώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Amber Alert Hellas πλέον αριθμούν 150 μέλη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ