Ελλαδα

Νίκος Χαρδαλιάς: Βίντεο από την επίθεση σε μαγαζί της συζύγου του

Η νέα του ανάρτηση στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίντεο από την επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά
Βίντεο από την επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά © Facebook / Nikos Hardalias B

Νίκος Χαρδαλιάς για τις εμπρηστικές επιθέσεις στα καταστήματα της συζύγου του: Δημοσίευσε βίντεο από κάμερα ασφαλείας - Το νέο μήνυμά του στους δράστες.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, δημοσίευσε βίντεο από την επίθεση σε κατάστημα της συζύγου του, έτσι όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Σε νέα του ανάρτηση στο Facebook στέλνει το μήνυμά του προς τους δράστες της επίθεσης και σημειώνει «από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό».  

«Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό! Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας, ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μια ακόμη παράπλευρη απώλεια...

» Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε. Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε...», έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς. 

 

 

Οι δύο επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτας Παναγιωτοπούλου, έγιναν στόχος επίθεσης το βράδυ του Σαββάτου 22 Μαΐου 2021. Άγνωστοι τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ