Ελλαδα

Κέρκυρα: Αυξάνονται οι πτήσεις από την Ευρώπη

Οι περισσότερες από τη Γερμανία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέρκυρα
Κέρκυρα © EUROKINNISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κέρκυρα - Τουρισμός: Σχεδόν τριπλασιάστηκαν οι πτήσεις - Αφίχθηκαν 18, έναντι επτά του προηγούμενου Σαββάτου.

Σχεδόν τριπλασιάστηκαν οι πτήσεις με τουρίστες από την Ευρώπη, έναντι του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, με την Κέρκυρα να αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως κρατά ψηλά τα σκήπτρα του τουρισμού στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα χθες αφίχθηκαν 18 πτήσεις, έναντι επτά του προηγούμενου Σαββάτου. Μεταξύ αυτών ήταν και δύο πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία, μία από Λονδίνο και μία από το Μάντσεστερ.

Σήμερα είναι προγραμματισμένες 16 αφίξεις από την Ευρώπη, οι περισσότερες όπως και χθες, από τη Γερμανία, ενώ το απόγευμα έφτασαν άλλες δύο από τη Μ. Βρετανία.

 

Αναχωρεί από το Ηράκλειο το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν

Παράλληλα, σήμερα, 23 Μαΐου, αναχώρησε από το λιμάνι του Ηρακλείου το δεύτερο - από την έναρξη της τουριστικής σεζόν - κρουαζιερόπλοιο, που θα χρησιμοποιεί το λιμάνι της πόλης μέχρι τα τέλη του Ιουλίου ως home port. Πρόκειται για ένα από τα πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια το MS Europa2 της Hapag-Lloyd, θυγατρικής εταιρίας του ομίλου TUI, που θα εκτελεί 10ήμερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα, επισκεπτόμενο λιμάνια όπως της Κέρκυρας, του Βόλου, το λιμάνι στο Κατάκολο, τη Ρόδο αλλά και τον Πειραιά.

Το κρουαζιερόπλοιο φιλοξενεί κυρίως Γερμανούς, Ελβετούς και Αυστριακούς επισκέπτες και συχνά όπως επισήμανε ο καπετάνιος του πλοίου Jorn Gottschalk, κάνουν επαναλαμβανόμενα αυτή την κρουαζιέρα, καθώς αγαπούν αυτό τον τρόπο διακοπών αλλά και την Ελλάδα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ