- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Eπίθεση σε 60χρονο-Νέα Σμύρνη: Ελεύθεροι οι πέντε κατηγορούμενοι
Ζήτησαν συγγνώμη ενώπιον της ανακρίτριας
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι πέντε κατηγορούμενοι για την επίθεση στον 60χρονο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι πέντε κατηγορούμενοι για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 60χρονου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης πριν πέντε ημέρες.
Οι κατηγορούμενοι, στους οποίους κατά περίσταση αποδίδονται τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, βαριάς σωματικής βλάβης, παραβίασης των μέτρων κατά του κορωνοϊού και παραβίασης του νόμου περί όπλων, συνελήφθησαν μετά από καταγγελία του θύματος ότι ξημερώματα της 12ης Μαΐου του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο όταν τους έκανε παρατήρηση για «κορωνοπάρτι» στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Σύμφωνα με τον καταγγέλοντα του αφαίρεσαν το κινητό του.
Στις απολογίες τους ενώπιον της ανακρίτριας οι κατηγορούμενοι ζήτησαν συγγνώμη για όσα συνέβησαν, ομολογώντας ότι ήταν παρόντες στην συμπλοκή. Και ο κατηγορούμενος που φέρεται να χτύπησε τον 60χρονο με μαχαίρι ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του τραυματισμού του θύματος, δηλώνοντας πως έχει μετανιώσει για την πράξη του.
Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι οι πέντε κατηγορούμενοι, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της εμφάνισής τους δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.