- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο 36χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο στον Έβρο αρνείται κάθε εμπλοκή του στη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.
Κάθε ανάμιξή του στη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά αρνείται ο 36χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ και ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών στο σπίτι του ζεύγους στα Γλυκά Νερά.
Πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν πως ο συλληφθείς φαίνεται να τηρεί στάση αδιαφορίας. Να σημειωθεί πάντως πως δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να τον συνδέει με την υπόθεση, αλλά σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του συζύγου της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με κάποιον από τους δράστες που εισέβαλαν στο οίκημα.
Το προφίλ που ταιριάζει στη ληστεία
Ο Γεωργιανός θεωρείται από την αστυνομία ύποπτος καθώς εμπλέκεται σε ληστεία που έλαβε χώρα τον Μάρτιο στο Πικέρμι κατά την οποία οι δράστες είχε ξυλοκοπήσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και την οικιακή τους βοηθό.
Αυτή η μέθοδος φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε και στη ληστεία στα Γλυκά Νερά ενώ ο ίδιος ο άνδρας φαίνεται να μοιάζει με έναν από τους τρεις κακοποιούς, σύμφωνα με τις περιγραφές του 32χρονου συζύγου.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Γεωργιανός θεωρείται πως είναι στρατολόγος ή πληροφοριοδότης ομάδας Γεωργιανών που τους τελευταίους μήνες είχαν κάνει και άλλες ληστείες στη βορειοανατολική Αττική.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γιατί σε κάποια σάιτ τις βλέπετε, σε κάποια όχι και σε άλλα σημεία του ελληνικού Τύπου μόνο με πίξελ
Τι κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ στο ΟΑΚΑ
Τι ισχύει για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην κατηγορία «World's BestBusiness Schools 2026»
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και ΜέΡΑ25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.