- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο 36χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο στον Έβρο αρνείται κάθε εμπλοκή του στη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.
Κάθε ανάμιξή του στη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά αρνείται ο 36χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ και ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών στο σπίτι του ζεύγους στα Γλυκά Νερά.
Πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν πως ο συλληφθείς φαίνεται να τηρεί στάση αδιαφορίας. Να σημειωθεί πάντως πως δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να τον συνδέει με την υπόθεση, αλλά σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του συζύγου της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με κάποιον από τους δράστες που εισέβαλαν στο οίκημα.
Το προφίλ που ταιριάζει στη ληστεία
Ο Γεωργιανός θεωρείται από την αστυνομία ύποπτος καθώς εμπλέκεται σε ληστεία που έλαβε χώρα τον Μάρτιο στο Πικέρμι κατά την οποία οι δράστες είχε ξυλοκοπήσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και την οικιακή τους βοηθό.
Αυτή η μέθοδος φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε και στη ληστεία στα Γλυκά Νερά ενώ ο ίδιος ο άνδρας φαίνεται να μοιάζει με έναν από τους τρεις κακοποιούς, σύμφωνα με τις περιγραφές του 32χρονου συζύγου.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Γεωργιανός θεωρείται πως είναι στρατολόγος ή πληροφοριοδότης ομάδας Γεωργιανών που τους τελευταίους μήνες είχαν κάνει και άλλες ληστείες στη βορειοανατολική Αττική.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.