- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Έβαλαν γκαζάκια στο Γερμανικό Ινστιτούτο στη Θεσσαλονίκη (video)
Προκλήθηκαν ζημιές - Δείτε τις πρώτες εικόνες
Γκαζάκια στο Γερμανικό Ινστιτούτο στη Θεσσαλονίκη έβαλαν άγνωστοι, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές μετά την έκρηξη.
Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκε το Γερμανικό Ινστιτούτο Goethe στη Θεσσαλονίκη, καθώς σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, το πρωί.
Τα γκαζάκια είχαν τοποθετηθεί στο ισόγειο παράθυρο του κτιρίου στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Βασιλίσσης Όλγας.
Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.30. Ένας κάδος ανακύκλωσης έξω από το κτίριο, όπου στεγάζεται το Γερμανικό Ινστιτούτο Goethe, τυλίχθηκε στις φλόγες. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, προκλήθηκαν ζημιές στον τοίχο και σε δύο παράθυρα.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα ξεκίνησαν την επιχείρηση κατάσβεσης. Το έργο της προανάκρισης για τα γκαζάκια στο Γερμανικό Ινστιτούτο Goethe βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.