Δολοφονία Καραϊβάζ: «Κάποιοι ενοχλήθηκαν με αυτά που έγραφε»
«Δεν υπάρχουν στοιχεία για τους δράστες»
Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Τι υποστηρίζει ο συνήγορος της οικογένειας του δημοσιογράφου - Πραγματοποιήθηκε το 40ήμερο μνημόσυνο.
Ο δικηγόρος της οικογένειας του δολοφονημένου δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και όπως είπε «κάποιοι ενοχλήθηκαν με αυτά που έγραφε» ο αστυνομικός ρεπόρτερ.
Ο Απόστολος Λύτρας έκανε γνωστό ότι σχεδόν σαράντα ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου δεν υπάρχουν νέα στοιχεία για τους δράστες. «Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τους δράστες. Η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες. Κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη δεν υπάρχουν. Ο Γιώργος δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα κείμενά του. Μαζί με τον Γιώργο δολοφονήθηκε και η δημοσιογραφία», είπε ο συνήγορος της οικογένειας.
Δολοφονία Καραϊβάζ: Θλίψη και συγκίνηση στο 40ήμερο μνημόσυνο
Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, στις 9 Απριλίου 2021 στον Άλιμο. Εχθές, συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς πραγματοποιήσαν επιμνημόσυνη δέηση στο σημείο της δολοφονίας, ενώ σήμερα τελέστηκε το μνημόσυνο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον τόπο της δολοφονίας τοποθετήθηκε αναμνηστική πλακέτα.
Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από την καθημερινή εκπομπή στην οποία συμμετείχε. Οι δράστες τον πυροβόλησαν δέκα φορές.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.