Ελλαδα

Μεταμόρφωση: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 58χρονου

Δείτε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από το σημείο της δολοφονίας του 58χρονου στη Μεταμόρφωση
Στιγμιότυπο από το σημείο της δολοφονίας του 58χρονου στη Μεταμόρφωση © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Δολοφονία 58χρονου στη Μεταμόρφωση: Το βίντεο από τη στιγμή της εκτέλεσης του άνδρα - Πώς κινήθηκαν οι δράστες, τι εκτιμά η αστυνομία

Βίντεο ντοκουμέντο εξασφάλισε και έδωσε στη δημοσιότητα το Mega από τη στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 58χρονου άνδρα στην Μεταμόρφωση το βράδυ του Σαββάτου (15/5) έξω από καντίνα. 

Ο 58χρονος δέχθηκε τρεις σφαίρες στον θώρακα και στο κεφάλι από συνεπιβάτη μηχανής που τον πλησίασε ενώ βρισκόταν έξω από την καντίνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε απασχολήσει τις Αρχές για συμμετοχή σε ομάδες εκβιαστών στα βόρεια προάστια. Η ΕΛ.ΑΣ. «βλέπει» πίσω από το έγκλημα συμβόλαιο θανάτου

Σύμφωνα με το Mega, ο τρόπος που λειτούργησε ο δράστης, δείχνει ότι ο εκτελεστής θεωρείται αρκετά έμπειρος, καθώς κατάφερε να πλήξει με τις σφαίρες τον 58χρονο τρεις φορές, σε σημεία που ελάχιστες πιθανότητες του άφηναν για να ζήσει. Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής.

Στην καντίνα εκείνη τη στιγμή υπήρχε αρκετός κόσμος, ο οποίος είδε την εν ψυχρώ εκτέλεση του πρώην πυγμάχου με το παρατσούκλι «Κεφάλας». 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ