Ελλαδα

Μεταμόρφωση: Εν ψυχρώ δολοφονία 58χρονου - Τα πρώτα στοιχεία

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δολοφονία 58χρονου άνδρα στη Μεταμόρφωση: Τι αναφέρουν αστυνομικές πηγές για το έγκλημα - Έρευνα για την εν ψυχρώ εκτέλεση.

Εν ψυχρώ δολοφονία καταγράφηκε στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου (15/5) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Θύμα ένας 58χρονος άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στην οδό Ιφιγενείας. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δίπλα στο θύμα σταμάτησε ξαφνικά μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα με το reader.gr, ο 58χρονος Μ.Κ., που έπεσε νεκρός έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση είχε το παρατσούκλι «Κεφάλας». Υπήρξε πρωταθλητής πυγμαχίας σε ιστορικό αθλητικό σύλλογο, ενώ η τριβή του με τα κυκλώματα της αθηναϊκής νύχτας φέρεται να ξεκίνησε πριν από τριάντα χρόνια. Ο «Κεφάλας» είχε ανοίξει το δικό του νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν απέδωσε η επιχειρηματική του κίνηση. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ