Καιρός Κυριακής: Σε ποιες περιοχές θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας - Αίθριος καιρός και ηλιοφάνεια.
Μετά τις τοπικές βροχές και τη συννεφιά του Σαββάτου, ο καιρός φτιάχνει και πάλι από σήμερα, Κυριακή 16 Μαΐου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο στα ηπειρωτικά και οι άνεμοι θα ενισχυθούν, φτάνοντας τα 6 μποφόρ στα πελάγη.
Σύμφωνα με το Meteo, λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα προβλέπονται τις πρωινές ώρες της Κυριακής 16/05. Από το μεσημέρι θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στα ορεινά της Πίνδου και της Ροδόπης οι νεφώσεις θα αυξηθούν και πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι μικρής διάρκειας. Στα ηπειρωτικά από το μεσημέρι οι δυτικοί άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά και αναμένεται σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας, έως και 8 βαθμούς σε σχέση με το Σάββατο 15/05.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 8 έως 24, στη Θράκη από 9 έως 24, στη Θεσσαλία από 9 έως 27, στη Ήπειρο από 10 έως 22, στην Ανατολική Στερεά από 11 έως 26, στη Δυτική Στερεά από 12 έως 23, στην Πελοπόννησο από 9 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 24, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 25, στις Κυκλάδες από 13 έως 25, στα Δωδεκάνησα από 18 έως 25 και στην Κρήτη από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές αρχικά διευθύνσεις ασθενείς 2 έως 3 μποφόρ και από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 4 και από το μεσημέρι θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 4 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ και στον Σαρωνικό έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.