Ελλαδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της Κάρολαϊν

Στην Αλόννησο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά © Eurokinissi

Η κηδεία της 20χρονης Κάρολαϊν θα τελεστεί σήμερα στην Αλόννησο, το μέρος που μεγάλωσε, παρουσία λίγων στενών συγγενών.

Σήμερα, Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της 20χρονης Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, στη μια το μεσημέρι θα φτάσει η σορός της άτυχης κοπέλας από την Αθήνα στο νησί, με τη μητέρα της, Σούζαν και τον 32χρονο σύζυγό της να τη συνοδεύουν στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο Πατητήρι της Αλοννήσου όπου και θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 15:00.

Στο πλοίο της γραμμής για Αλόννησο η σορός της Καρολάιν

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της 20χρονης γυναίκας, ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

«Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή την 14/05/2021.

Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Με παρέμβασή του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, ζητά την αξιοποίηση κάθε δικονομικής δυνατότητας προκειμένου να εξιχνιαστεί το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και να εντοπιστούν οι δράστες της άγριας δολοφονίας της 20χρονης μητέρας

Στην παραγγελία του ο εισαγγελέας αναφέρεται στην ανάγκη διασφάλισης του δικαιώματος ασφάλειας των πολιτών, σημειώνοντας ότι «η τήρηση της νομιμότητας, η προστασία του πολίτη και η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία συνιστούν σταθερή αποστολή και υποχρέωση της Εισαγγελίας».

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου υπογραμμίζει ότι «η Ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε από την με πρωτοφανή σκληρότητα στυγερή ανθρωποκτονία που δράστες, χωρίς καμία ηθική αναστολή, διέπραξαν στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 σε βάρος εικοσάχρονης μητέρας, αφού προηγουμένως με άσκηση βίας υπέρμετρης ακινητοποίησαν τον σύζυγό της και τον περιήγαγαν σε κατάσταση αναισθησίας, ανήμπορο έτσι να αντιδράσει, μπροστά στα έντρομα και αθώα μάτια του ηλικίας ένδεκα μηνών τέκνου τους, με κίνητρο τη ληστεία».

Ο ανώτατος εισαγγελέας παραγγέλλει, «αυτονοήτως στα πλαίσια της λειτουργικής σας αρμοδιότητας θα πρέπει να συμβάλλετε, κατά το μείζον, διευθύνοντας και, αναλόγως, εποπτεύοντας την προανάκριση, σε αρμονική βεβαίως συνεργασία με τις αυτεπαγγέλτως  επιληφθείσες προανακριτικές αστυνομικές αρχές, εξαντλώντας κάθε δικονομική δυνατότητα για την εξιχνίαση του εγκλήματος, τον εντοπισμό και κολασμό των υπαιτίων».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.