Πέλλα - Pfizer: Ισχαιμικό επεισόδιο η αιτία θανάτου της 68χρονης
Το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν έδειξε κάποια θρόμβωση
Πέλλα - 68χρονη νεκρή μετά το εμβόλιο της Pfizer: Ισχαιμικό επεισόδιο και όχι θρόμβωση η αιτία θανάτου της.
Η 68χρονη γυναίκα από την Πέλλα που άφησε την τελευταία της πνοή λίγες μέρες μετά το εμβόλιο της Pfizer, δεν πέθανε εξαιτίας κάποιας θρόμβωσης αλλά λόγω ισχαιμικού επεισοδίου. Αυτό αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα, ενώ αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.
Ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε το πρώτο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη θρομβώσεων στην σορό της 68χρονης γυναίκας, ωστόσο, ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος θα περιμένουν την ιστολογική εξέταση, της οποίας το πόρισμα θα δείξει αν υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο που έκανε η 68χρονη.
Η άτυχη γυναίκα, έφυγε από την ζωή μια ημέρα έπειτα από τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer κι ενώ δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, όπως υποστηρίζουν τα παιδιά της.
Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
Μιλώντας στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, εξήγησε πως η γυναίκα έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου στις 4 Μαΐου, αλλά μετά από λίγες ώρες άρχισε να νιώθει ζαλάδες, είχε εμετούς και σφίξιμο στο στήθος. Αμεσα διακομίσθηκε από τα παιδιά της στο νοσοκομείο, όπου και έκανε μία σειρά από εξετάσεις.
Όπως ο ίδιος συμπλήρωσε, οι γιατροί καθησύχασαν την οικογένεια λέγοντας πως τα συμπτώματα που είχε ήταν παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού και πως θα περνούσαν. Ετσι, της έδωσαν εξιτήριο. Τo ίδιο βράδυ όμως, τα συμπτώματα επέστρεψαν και επιδεινώθηκαν. Η γυναίκα διακομίσθηκε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και τελικά κατέληξε, χωρίς οι γιατροί να έχουν βγάλει συμπέρασμα για τα αίτια.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά και έπεσε πάνω της
Bίντεο καταγράφουν την ορμή του νερού
Τι αναφέρει μάρτυρας - Τα συλλυπητήριά του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια
Διακοπές ρεύματος έχουν καταγραφεί σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου
Πάνω από 140 χιλιοστά βροχής στην Αττική - Σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία
Ένας άνθρωπος πιο αιρετικός και τολμηρός ακόμα και από το μπαρ του, το θρυλικό Berlin
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική, εκτροπές σε μεγάλους άξονες
Επελαύνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
«Απομακρυνθείτε προς την περιοχή Γενοκτονίας»
Αναλυτικά οι περιοχές
Ισχυρές βροχές στην Αττική προκάλεσαν υπερχείλιση του ρέματος Βαλανάρη και διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα
Μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα
Σε κόκκινο συναγερμό η χώρα για τις επόμενες ώρες
Η νέα πλατφόρμα library.onassis.org ανοίγει ελεύθερη πρόσβαση σε σπάνιες συλλογές επτά αιώνων
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.