Ελλαδα

Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη, λίγο μετά τον γάμο με τον Μίνω Μάτσα

«Η μητρότητα δεν έχει ηλικία»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μόλις λίγες ημέρες μετά το γάμο τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας αποκάλυψαν ότι θα γίνουν γονείς

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Μόλις λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους, έγινε η αποκάλυψη σε συνέντευξη που έδωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου είπε πως ετοιμάζεται να γίνει μητέρα.

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία», είπε και συνέχισε: «Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος».

Στη συνέχεια, η Όλγα Κεφαλογιάννη δηλώνει: «Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές, ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν στις Σπέτσες

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο συνθέτης παντρεύτηκαν Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου στις Σπέτσες, παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Το παρών έδωσαν μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού Ελενη Βαρδινογιάννη και οι τρεις αδελφές της, οι γονείς και η αδελφή του Μίνου Μάτσα. Ακολούθησε τραπέζι στην εξοχική κατοικία του Μάτσα στις Σπέτσες.

«Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη.” Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη» έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα.

 

 

Η γνωριμία του Μίνωα Μάτσα και της Όλγας Κεφαλογιάννη

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε μιλήσει για την γνωριμία της με τον σύζυγό της, επισημαίνοντας πως «όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις