Ελλαδα

Νέα Σμύρνη: Δικάζεται σήμερα ο 22χρονος επιδειξίας

Αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 22χρονος μετά από καταγγελία
Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 22χρονος μετά από καταγγελία © youtube / video

Ενώπιον των δικαστικών Αρχών θα βρεθεί σήμερα ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης. Ο 22χρονος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Στο εδώλιο θα καθίσει σήμερα ο 22χρονος επιδειξίας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ακολούθησε μια νεαρή γυναίκα μέχρι το σπίτι της, στη Νέα Σμύρνη, επιδεικνύοντάς της το μόριό του. 

Ο νεαρός αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, που είναι πλημμεληματικού βαθμού. 

Νέα Σμύρνη - To χρονικό της καταγγελίας σε βάρος του 22χρονου επιδειξία

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ο 22χρονος ακολούθησε για 300 μέτρα μια κοπέλα μέχρι το σπίτι της, έχοντας βγάλει έξω από το παντελόνι του το μόριό του, ενώ κάμερες κλειστού κυκλώματος που είναι τοποθετημένες στην πολυκατοικία που διαμένει η κοπέλα τον κατέγραψαν να σπρώχνει την πόρτα.

Η 22χρονη ανήρτησε το βίντεο και φωτογραφίες του στη σελίδα της στο Facebook και ταυτόχρονα έκανε καταγγελία στην αστυνομία. 

Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του, καθώς εκτός από το πρόσωπό του, που καταγράφηκε από τις κάμερες, είχε αφήσει και τα δαχτυλικά του αποτυπώματα στην πόρτα της πολυκατοικίας. 

Τι καταγγέλλουν άλλα θύματα

Παράλληλα κι άλλες γυναίκες τον αναγνώρισαν ως τον δράστη σεξουαλικών παρενοχλήσεων που είχαν δεχθεί και προχώρησαν κι εκείνες σε καταγγελίες. 

Ο 22χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε παρόμοιες επιθέσεις που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Ακρόπολη, αλλά ο ίδιος παραδέχεται μόνο την περίπτωση της περασμένης Τετάρτης. 

Την Παρασκευή ζήτησε κι έλαβε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί, αλλά και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του. 

«Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ, στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένειά μου», είπε ο κατηγορούμενος. Το αίτημά του όμως, απορρίφθηκε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ