Ελλαδα

Νέα Σμύρνη: Ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε για άλλες τρεις επιθέσεις

Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα - Τι δηλώνει ο πατέρας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 22χρονος μετά από καταγγελία
Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 22χρονος μετά από καταγγελία © youtube / video

Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 22χρονος που ακολούθησε κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία της με το μόριο του έξω από το παντελόνι - Τι υποστηρίζει ο πατέρας του.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 22χρονος που ακολούθησε νεαρή κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία που διέμενε στη Νέα Σμύρνη, έχοντας το μόριο του έξω από το παντελόνι του. Η κοπέλα δημοσίευσε βίντεο από κάμερα ασφαλείας από τη στιγμή που ο 22χρονος φτάνει στην κλειστή πόρτα της πολυκατοικίας της και απομακρύνεται. Με τη βοήθεια των social media ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (6/5). 

Η νεαρή γυναίκα είχε αναρτήσει σε ομάδα στο Facebook το περιστατικό προκειμένου να προφυλάξει τις άλλες γυναίκες από αντίστοιχα περιστατικά. Η Αστυνομία ταυτοποίησε ότι ο νεαρός είναι ο δράστης άλλων τριών περιπτώσεων που αφορούν απόπειρες σεξουαλικής επίθεσης σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Ακρόπολη. «Σε συνέχεια του από 6-5-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορά στη σύλληψη στη Νέα Σμύρνη 22χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, ταυτοποιήθηκε ο ανωτέρω ως ο δράστης τριών (3) παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ..

Η νεαρή κοπέλα μίλησε στο Mega για το πότε αντιλήφθηκε να την ακολουθεί ο δράστης, αλλά και το υλικό που συνέλεξε από τις κάμερες ασφαλείας. 

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν. Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα», είπε η νεαρή γυναίκα και προσέθεσε: «Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του… Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήτανε πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα». 

 

 

Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που η ίδια δημοσίευσε στο διαδίκτυο, 39 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα φτάνει στην είσοδο της πολυκατοικίας, ρίχνει λοξές ματιές προς τα πίσω και μπαίνει μέσα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται ο νεαρός και κοιτάζει από την τζαμαρία.

Καταγγελία για παρενόχληση στην Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη: Τι υποστηρίζει ο πατέρας του 22χρονου 

Ο πατέρας του 22χρονου που συνελήφθη εχθές (6/5) από τις αρχές, μίλησε στο Star: «Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω; Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία». 

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του 22χρονου σημείωσε ότι «ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμελληματικού χαρακτήρα». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ