Ελλαδα

Άγγελος Μπασινάς: Άλλαξε το ραντεβού και έκανε AstraZeneca

Γιατί το έκανε - Τι αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άγγελος Μπασινάς - Άλλαξε το ραντεβού για να κάνει εμβόλιο AstraZeneca
Άγγελος Μπασινάς - Άλλαξε το ραντεβού για να κάνει εμβόλιο AstraZeneca © Aggelos Basinas/Facebook

Ο Άγγελος Μπασινάς άλλαξε το ραντεβού και εμβολιάστηκε με AstraZeneca επειδή το «καλύτερο εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο».

Ο Άγγελος Μπασινάς έκανε το εμβόλιο AstraZeneca την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 και στέλνει το δικό του μήνυμα για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Όπως σημειώνει με ανάρτησή του στο Facebook ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro στην Πορτογαλία το 2004, είχε προγραμματισμένο ραντεβού με άλλο εμβόλιο.

Ωστόσο, αποφάσισε να το αλλάξει και να κλείσει νέο ραντεβού -αυτήν τη φορά με το εμβόλιο AstraZeneca- καθώς ήταν πιο κοντά χρονικά. Στην ανάρτησή του ξεκαθαρίζει κάτι που έχουν επανειλημμένα τονίσει τόσο η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου όσο και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους: «Κάθε εγκεκριμένο εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και ασφαλές».

Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα έχουν εγκριθεί 4 εμβόλια για τον κορωνοϊό: Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson.

Ο Άγγελος Μπασινάς εμβολιάστηκε με εμβόλιο AstraZeneca - Τι έγραψε στο Facebook

Ο Άγγελος Μπασινάς, μετά τον εμβολιασμό του με εμβόλιο AstraZeneca στο Περιστέρι, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

«Καλύτερο εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο. Άλλαξα το ραντεβού που είχα στις 24 Μαΐου με αλλο εμβολιο και εμβολιάστηκα αμεσα σήμερα με Αstrazeneca. Κάθε εγκεκριμένο εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και ασφαλές. Εμβολιαζόμαστε και παίρνουμε τη ζωή μας πίσω».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ