Ελλαδα

Καφετζόπουλος: Η άγνωστη φιλία του με την Frances McDormand

Η ανάρτησή του στο Facebook

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μοιράστηκε με φίλους του στο Facebook την ιστορία γνωριμίας του με τη φετινή νικήτρια του Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου, Frances McDormand.

Με μία ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους την άγνωστη φιλία του με την φετινή νικήτρια του Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου, Frances McDormand.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έπλεξε το εγκώμιο της πολυβραβευμένης ηθοποιού που γνώρισε στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν.

Η ανάρτησή του στο Facebook:

«Λοιπόν, τη Frances MacDormand τη γνώρισα τότε που είχε πάρει μόνο(!) ένα Όσκαρ. Τώρα έχει τρία. Σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον σερ Άντονι αλλά πόσοι έχουν τρία Όσκαρ. {άσε που έχει και Χρ.Σφαίρες και Μπάφτα και Τονυ και Εμυ - το λεγόμενο «τριπλό στέμμα της ηθοποιίας» και βάλε...

»Άρα και επομένως αρκετά κρατηθηκα: Η Φράνσες είναι φίλη μου. Μας έδωσε 2 απο τα μόλις 5 βραβεία μια χρονιά στο Σαν Σεμπαστιάν που ήταν πρόεδρος της κριτικής επιτροπης.

»Έπειτα απέφυγε τα κόκκινα χαλιά με στυλ και ολίγη αγένεια και πέρασε όλο το βράδι μαζί μας. Ειπαμε όλα αυτά που λένε συνήθως οι ηθοποιοί μεταξύ τους [τίποτα σπουδαίο αλλά συγχρόνως και τίποτα ασήμαντο]. Έσκυψε κάποια στιγμή στο αφτί μου και κοιτάζοντας λοξά τον [πάντα ντροπαλό] Φίλιππο Τσίτο απέναντι, ψυθίρισε, για να μην ακούσουν οι άλλες ταινίες στα διπλανά τραπέζια: “όταν είδα την ταινία σας, είπα, μάλιστα, τώρα έχουμε φεστιβάλ”.

»Έχει μια παράξενη ζωή, είναι παντρεμένη με το 1/2 των αδελφών Κοέν, έχουν υιοθετήσει δυο παιδιά που έχουν και το δικό της επίθετο εκτός απο του συζύγου, είναι και η ίδια υιοθετημένη, αγνώστου πατρός, δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα αλλά θα ήθελε πολύ...
Μου έδωσε την εντύπωση πως χάρηκε πολύ για τη γνωριμία, χάρηκα κι εγώ αφάνταστα που κάποια σαν αυτήν, χωρίς καλά-καλά να μπορεί να προφέρει το στριφνό όνομα μου, με διάλεξε για τον καλύτερο ηθοποιό και απο πάνω με έκανε και παρέα. Έτσι παίρνω το θάρρος να τη έχω φίλη μου.

Ζήτω και πάλι Ζήτω Φράνσες!!!»

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ