Ελλαδα

Αττική: Πάσχα στην πόλη με 80% πληρότητα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Πόσο κοστίζει η διαμονή σε μονοκατοικίες και βίλες - Οι τιμές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπάνιο σε πισίνα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Μπάνιο σε πισίνα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © Pixabay

Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα στρέφονται ολοένα και περισσότεροι για να περάσουν το Πάσχα 2021, με την πληρότητα σε βίλες και μονοκατοικίες να φθάνει το 80%.

Ολοένα και περισσότεροι κάνουν κρατήσεις σε μονοκατοικίες και βίλες για τις ημέρες του Πάσχα 2021, με τις κρατήσεις σε ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα να φθάνουν το 80%.

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον επίσης σε Μαγνησία και Πελοπόννησο για το Πάσχα 2021, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑΣΥΔΑ) Ανδρέας Χίου.

Μιλώντας στο GRTimes.gr, σημείωσε ότι το ενδιαφέρον είναι περιορισμένο σε Χαλκιδική και χαμηλό στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης. «Οι πληρότητες για τις ημέρες του Πάσχα, από Μεγάλη Παρασκευή έως και Δευτέρα του Πάσχα, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα είναι στο 80%» ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς να αποκλείσει το ποσοστό αυτό να ανέβει στο 100% τα επόμενα 24ωρα. Ο ΠΑΣΥΔΑ διαχειρίζεται 500 ακίνητα, βίλες και μονοκατοικίες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, οι περισσότεροι ψάχνουν ακίνητα με 3-4 δωμάτια, χωρητικότητας 6-8 ατόμων. Η αναζήτηση αυτή δείχνει ότι πρόκειται κυρίως για οικογένειες, καθώς οι παρέες ζητούν κυρίως μεγαλύτερα ακίνητα με περισσότερους διαθέσιμους χώρους.

 

Πάσχα 2021 στην Αθηναϊκή Ριβιέρα - Οι τιμές

Οι τιμές κυμαίνονται από 80 με 100 ευρώ για μονοκατοικία στο Λαγονήσι, στην Ανάβυσσο και τη Σαρωνίδα, όχι όμως κοντά στη θάλασσα. Την ίδια στιγμή, η τιμή για μια βίλα με πισίνα κυμαίνεται από 1.000 έως 1.200 ευρώ.

Πάσχα 2021 - Ψάχνουν να νοικιάσουν ακίνητα σε Πήλιο και Μαγνησία - «Χαμηλές πτήσεις» στη Χαλκιδική

Έντονο είναι το ενδιαφέρον και για μονοκατοικίες και βίλες στο Πήλιο, οι περισσότερες εκ των οποίων εντοπίζονται στην ανατολική πλευρά του βουνού.

Οι πληρότητες στη Μαγνησία για ενοικιάσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης κινούνται στο 40% – 50% και οι τιμές για τις ημέρες του Πάσχα 2021 ξεκινούν από τα 80 ευρώ και φτάνουν τα 300 ευρώ, ανάλογα τον τύπο της κατοικίας και τη χωρητικότητά της. Η ίδια περίπου εικόνα παρατηρείται και για την Πελοπόννησο και κυρίως για την περιοχή της Κορινθίας.

Την ίδια στιγμή το ενδιαφέρον για μονοκατοικίες και βίλες στη Χαλκιδική για τις ημέρες του Πάσχα 2021 είναι αρκετό, ωστόσο η ζήτηση περιορισμένη. «Από τη στιγμή που απαγορεύονται οι μετακινήσεις, είναι κλειστή και η εστίαση, δεν υπάρχει υλοποίηση» αναφέρει από τη μεριά του στο GRTimes.gr ο Λάκης Ανοτίδης ιδιοκτήτης εταιρείας διαχείρισης ακινήτων για βραχυχρόνια διαμονή σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ