Ελλαδα

Επτά συλλήψεις και 295 παραβάσεις σε επιχειρήσεις στις πλατείες

Οι έλεγχοι σε Βεάκη, Περιστέρι και πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κυψέλη
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κυψέλη © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Συλλήψεις και παραβάσεις στις πλατείες: Τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. σε Βεάκη, Περιστέρι και πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

H ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε επτά συλλήψεις και στη βεβαίωση 295 παραβάσεων κατά την διάρκεια των δύο νέων επιχειρήσεων που πραγματοποίησε την Πέμπτη (22/4) στην οδό Βεάκη, στο Περιστέρι και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, καθώς και της αντιμετώπισης του συγχρωτισμού ατόμων σε δημόσιους χώρους, συνελήφθησαν, στο Περιστέρι, 6 άτομα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 1 για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακόμη, στην ίδια περιοχή, ελέγχθηκαν 427 άτομα και 88 οχήματα, προσήχθησαν 14 άτομα, βεβαιώθηκαν 82 παραβάσεις του ΚΟΚ, 27 των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Ακόμη, αφαιρέθηκαν 18 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 16 άδειες ικανότητας οδήγησης, 13 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 3 οχήματα.

Όσον αφορά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και στους γύρω δρόμους, στην Κυψέλη, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Ελέγχθηκαν 290 άτομα, 91 οχήματα και 12 καταστήματα. Βεβαιώθηκαν 156 παραβάσεις του ΚΟΚ, 24 σε άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και 6 σε καταστήματα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Αφαιρέθηκαν 26 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 14 άδειες ικανότητας οδήγησης, 11 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 23 οχήματα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ