Ελλαδα

Ασπρόπυργος: Βρέφος εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε χωράφι

Είχε ακόμη τον ομφάλιο λώρο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νεογέννητο κοριτσάκι εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε χωράφι στον Ασπρόπυργο - Οι αστυνομικοί ψάχνουν τη μητέρα σε γειτονικά σπίτια και καταυλισμούς στην περιοχή

Ένα νεογνό εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε χωράφι στον Ασπρόπυργο, από μια γυναίκα που το άκουσε να κλαίει και αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές.

Το κοριτσάκι ήταν τυλιγμένο με μια πετσέτα και είχε ακόμα πάνω του τον ομφάλιο λώρο, γεγονός που δείχνει ότι είχε έρθει στη ζωή πριν από λίγες ώρες. Η γυναίκα με καταγωγή από τη Γεωργία κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, προσπάθησαν να ζεστάνουν το νεογνό, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του, παρά το γεγονός ότι έμεινε μόνο του εκτεθειμένο μετά τη γέννησή του.

Η γυναίκα που το εντόπισε αναμένεται να δώσει ξανά κατάθεση στις Αρχές, ενώ δεν αποκλείεται το σενάριο, η μητέρα να γέννησε στο σημείο όπου το εγκατέλειψε. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η εισαγγελία. Οι αστυνομικοί ψάχνουν τη μητέρα σε γειτονικά σπίτια και καταυλισμούς στην περιοχή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ