Ελλαδα

Κυψέλη - Επίθεση με καυστικό υγρό: Ποινική δίωξη στον 25χρονο

Ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε ο 25χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 25χρονος δράστης που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη.

Η πρώην σύντροφος και θύμα της επίθεσης τον είχε κατονομάσει στην Αστυνομία, με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.

Το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, το πρωί, ο νεαρός -με χειροπέδες στα χέρια- πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα στο κτίριο 16, στην Ευελπίδων, προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και στη συνέχεια να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η επίθεση με καυστικό υγρό έγινε σε βάρος 25χρονης, η οποία είναι 4 μηνών έγκυος, την ώρα που περπατούσε στην Κυψέλη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα. Η 25χρονη νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ελαφρά εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού γύρω από το στόμα της. Ο πλαστικός χειρουργός που την εξέτασε, έκρινε ότι δεν χρήζουν επέμβασης και μπορούν να επουλωθούν με αγωγή.

 

Κυψέλη: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 25χρονο για την επίθεση με το καυστικό υγρό

Όπως έγινε γνωστό, κατηγορία κακουργηματικού βαθμού απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 25χρονου.

Συγκεκριμένα, άσκησε ποινική δίωξη για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και διαβίβασε τη δικογραφία στον ανακριτή, από τον οποίο ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο δράστης χρησιμοποίησε ένα πανί, ποτισμένο σε χλωρίνη, το οποίο και έβαλε στο πρόσωπο του θύματος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις