Ελλαδα

Φάληρο: Διακοπή κυκλοφορίας για έναν μήνα - Σε ποιο σημείο

Λόγω εργασιών ανάπλασης στον Φαληρικό Όρμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φάληρο - Παραλιακή Ζώνη
Φάληρο - Παραλιακή Ζώνη © EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για έναν μήνα στο Φάληρο ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής λόγω εργασιών ανάπλασης στον Φαληρικό Όρμο.

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο Φάληρο και συγκεκριμένα στην οδό Ι. Φιξ ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από σήμερα, Παρασκευή 2 Απριλίου στις 11.00 το πρωί.

Θα διαρκέσουν έναν μήνα. Η διακοπή κυκλοφορίας γίνεται στο τμήμα από το ύψος της συμβολής με την οδό Αιόλου έως τη συμβολή με την παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ζητεί την κατανόηση των οδηγών και απευθύνει έκκληση να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων καθώς και τη σχετική σήμανση για τις παρακαμπτήριες οδούς, για τη διευκόλυνσή τους. Επισημαίνει ακόμη ότι πρόκειται για εμβληματικό έργο, το οποίο αλλάζει το παραλιακό μέτωπο και βρίσκεται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης του.

«Εργαζόμαστε προκειμένου να μη χαθεί ούτε μία μέρα και να προχωρήσουμε άμεσα στην υλοποίηση και της β' φάσης» πρόσθεσε ο κ. Πατούλης.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων θα υπάρχει ενημέρωση από τις φωτεινές πινακίδες matrix και από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας για τις εναλλακτικές διαδρομές που θα χρειαστεί να ακολουθούν οι πολίτες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ