Ελλαδα

Κλοπή θυρίδων στο Ψυχικό: Αρνείται την κατηγορία ο 58χρονος

Να σταματήσει η διαπόμπευση του 58χρονου εντολέα τους, ζητούν οι δικηγόροι του κατηγορουμένου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θυρίδες
Θυρίδες - Αρχείο © Ray ZHUANG/Unsplash

Αρνείται την κατηγορία ο 58χρονος που κατηγορείται για τις κλοπές θυρίδων στο Ψυχικό.

Να σταματήσει η διαπόμπευση του 58χρονου εντολέα τους, ο οποίος κατηγορείται για τις κλοπές στις τραπεζικές θυρίδες, ζητούν οι δικηγόροι, Αντώνης Βουλγαράκης, και Βασίλης Σερεμέτης,. Συγκεκριμένα, οι δυο δικηγόροι του κατηγορούμενου αναφέρουν: 

«Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και διαμαρτύρεται έντονα για την διαπόμπευση του ίδιου και της οικογένειας του. Η απολογία του ενώπιον του κ. Ανακριτή θα τοποθετήσει την υπόθεση στην πραγματική της βάση. Μέχρι τότε παρακαλούνται όλοι να σεβαστούν το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου ως κατάκτηση του νομικού μας πολιτισμού και να διατηρήσουμε άπαντες την εμπιστοσύνη μας στον αρμόδιο θεσμό, την Δικαιοσύνη».

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε το πρωί ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η έφτασε αστυνομία στα ίχνη του κατηγορούμενου.

«Ασχοληθήκαμε πολύ και πολύ επαγγελματικά. Ψάξαμε τα βίντεο καρέ – καρέ, μηνών. Τον είδαμε πώς μπήκε, πώς βγήκε, πώς πρόσεχε τις κάμερες. Σαφώς και έχει το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά τα τεκμήρια μιλούν και το DNA του βρέθηκε σε άλλη θυρίδα. Είχε παρελθόν για απάτες που είχε απασχολήσει το νόμο αρκετές φορές. Από όσους ελέγξαμε στις θυρίδες ήταν ο μόνος που είχε “ποινικό” παρελθόν. Αλλά η ουσία είναι τα τεκμήρια. Βρέθηκε DNA σε θυρίδα από αυτές που είχαν ανοιχτεί», είπε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. 

«Στις θυρίδες που ανοίχτηκαν υπήρχαν τιμαλφή, μεγάλα χρηματικά ποσά και όγκος κοσμημάτων. Αυτό μας ανέφεραν οι ιδιοκτήτες των θυρίδων. Το ποσό δεν έχει διευκρινιστεί. Ας μας πει πώς βρέθηκε το DNA του στο βάθος της θυρίδας μέσα», συνέχισε ο ίδιος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ