Ελλαδα

Γιώργος Πατούλης: Επιστολή - εξώδικο στη Μαρίνα Πατούλη

Τι ζητά ο περιφερειάρχης Αττικής

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Πατούλης - Μαρίνα Πατούλη
Γιώργος Πατούλης - Μαρίνα Πατούλη © EUROKINNISSI

Ο Γιώργος Πατούλης με εξώδικο απαγορεύει στη σύζυγό του, Μαρίνα, να μιλάει για εκείνον στα ΜΜΕ.

Επιστολή - εξώδικο έστειλε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στη Μαρίνα Πατούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο περιφερειάρχης ζητάει από τη σύζυγό του να μην μιλά δημόσια για την κρίση στο γάμο τους με σκοπό την προστασία του παιδιού τους.

«Πρέπει να προστατευτεί το παιδί. Δεν πρέπει να γίνεται καμία αναφορά στο παιδί μας», φέρεται να αναφέρει το εξώδικο που έχει στείλει από χθες, 23 Μαρτίου, ο Γιώργος Πατούλης στη Μαρίνα Πατούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Πατούλης χθες τηλεφώνησε σε ΜΜΕ ζητώντας τους να μην προβάλλουν τις δηλώσεις της συζύγου του, εξηγώντας ότι θέλει να προστατέψει την οικογένειά του και το ανήλικο παιδί του, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί νομικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο «Happy Day» ότι είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Γιώργο Πατούλη. «Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω "τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;". Μου λέει "ψάχνω γιατρούς". Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα.Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. "Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας", είπα.

»Κατάλαβα ότι δε θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει "επειδή κα Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία"», είπε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ