Ελλαδα

Pfizer: Bootcamp για επιλογή εργαζομένων σε τομείς software-cloud

Το Bootcamp θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Pfizer
Pfizer © EPA / ANDREW GOMBERT

Pfizer: Το bootcamp στη Θεσσαλονίκη για την επιλογή εργαζομένων στους τομείς του software και του cloud engineering.

To Kέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη προχωρά τον Απρίλιο, σε συνεργασία με την Code.Hub, στο έκτο Bootcamp για την επιλογή εργαζομένων στην ειδικότητα software & cloud engineering (λογισμικού και υπολογιστικού νέφους). 

Η πρόσκληση για το έκτο bootcamp αφορά αποφοίτους τεχνολογικών σχολών πολυτεχνείων και σχολών πληροφορικής με απαραίτητη γνώση JAVA - ANGULAR και AWS. Στα προηγούμενα πέντε bootcamp έγιναν οι προσλήψεις 78 ατόμων στη Θεσσαλονίκη.  έρχεται μετά από τη διοργάνωση πέντε αντίστοιχων προγραμμάτων, που κατέληξαν σε 78 προσλήψεις στη Θεσσαλονίκη.

Η έναρξη του έκτου bootcamp θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 1-5 Απριλίου. Η εκπαίδευση θα διαρκέσει περίπου τέσσερις εβδομάδες, έως τις 28 Απριλίου, και περιλαμβάνει 110 ώρες διαλέξεων και εργαστηρίων σε πραγματικά case studies (περιπτωσιολογικές μελέτες) και έργα με τη χρήση διαδικτυακών αιθουσών διδασκαλίας και online πλατφορμών συνεργασίας.

Η εκπαίδευση θα γίνεται απογεύματα καθημερινών (18.00 - 21.15) και Σαββατοκύριακα (10.15 - 17.45). Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση συμμετοχής. Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 26 Μαρτίου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ