Ελλαδα

Ιδιώτες γιατροί - Επίταξη: Έκτακτη σύσκεψη του ΙΣΑ

Γιώργος Πατούλης: «Καλούμε τον ιατρικό κόσμο σε συσπείρωση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΜΕΘ σε νοσοκομείο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
ΜΕΘ σε νοσοκομείο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Έκτακτη σύσκεψη των επιστημονικών εταιρειών για να ενσωματωθούν οι ιδιώτες γιατροί στο ΕΣΥ, συγκαλεί ο προέδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) συνεχίζει την προσπάθεια για τη συσπείρωση του ιατρικού κόσμου στη μάχη που δίνεται ενάντια στον κορωνοϊό.

Μέχρι στιγμής 61 ιδιώτες γιατροί, μέλη του ΙΣΑ, έχουν ανταποκριθεί στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας να ενισχύσουν τα δημόσια νοσοκομεία.

Με ορατό το ενδεχόμενο να υπάρξει επίταξη για τους ιδιώτες γιατρούς, όπως ανέφερε και η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη των εκπροσώπων των Επιστημονικών Εταιρειών Παθολογίας, Γενικής Ιατρικής Πνευμονολογίας και Αναισθησιολογίας τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, στις 10.00 το πρωί. Θέμα η περαιτέρω ενσωμάτωση των ιδιωτών ιατρών στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Τα μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ έχουν ξεκαθαρίσει ότι τίθενται σύσσωμα στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας για να συνδράμουν στην ενίσχυση του ΕΣΥ.

Γιώργος Πατούλης προς ιδιώτες γιατρούς: «Θα δώσουμε τη μάχη με ενότητα και ομοψυχία»

«Καλούμε τον ιατρικό κόσμο σε συσπείρωση. Όλοι μαζί ενωμένοι θα συμβάλλουμε στην αναχαίτιση της πανδημίας και θα σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Αυτή την ώρα η σκέψη όλων μας είναι στους ασθενείς που αγωνίζονται για τη ζωή τους.

» Η κριτική και η εσωστρέφεια είναι για την επόμενη ημέρα. Πρέπει να επισημανθεί ότι οι ιδιώτες γιατροί το κρίσιμο αυτό διάστημα έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες κρατώντας ανοιχτά τα ιατρεία τους και στηρίζοντας την ΠΦΥ, που αποτελεί σημαντικό πυλώνα στην υγειονομική θωράκιση ενάντια στην πανδημία.

» Με ενότητα και ομοψυχία θα δώσουμε τη μάχη για τον ασθενή, τη δημόσια υγεία και την πατρίδα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ